Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U Kini otkazana premijera novog Bonda zbog opasnosti od koronavirusa
Film "No Time to Die" u kojem zadnji put gledamo Daniela Craiga u kina stiže u travnju

U Kini otkazana premijera novog Bonda zbog opasnosti od koronavirusa

Foto: YouTube

Zbog epidemije koronavirusa još je jedan film izvisio s planiranom premijerom u Kini.

Novi film o Jamesu Bondu No Time to Die tako neće imati premijeru u Pekingu u travnju uz koju je bila planirana i promotivna turneja, stoji u kineskim novinama. Tamošnja kina i velike tvrtke i događaji zatvoreni su već mjesec dana, a čak ako se situacija oko virusa primiri i film ipak bude prikazan u travnju kineski fanovi svejedno neće imati priliku vidjeti svoje junake uživo. Glumačka i ostala ekipa upozorena je da se ne pojavljuju u toj zemlji tijekom travnja jer je virusom već sad zaraženo više od 71 tisuća ljudi diljem svijeta, a umrlo ih je zasad 1775 i to skoro sve u Kini (samo 5 smrti izvan Kine).

Podsjećamo, u toj zemlji su bile otkazane i premijere svih filmova za Valentinovo te je većina naslova za veljaču otkazana i trenutno se ne zna kad bi se uopće kina mogla otvoriti.

Kina je jedno od najvažnijih prekooceanskih tržišta za Bond franšizu: prošli film Spectre ukupno je bio zaradio 881 milijun dolara diljem svijeta od kojih je 84 milijuna zarađeno u Kini.

No Time to Die bit će posljednji film u kojem Daniel Craig glumi agenta 007 koji se nalazi u zasluženoj mirovini iz koje će ga trgnuti stari prijatelj Felix Leiter (Jeffrey Wright) informacijom o potencijalnoj velikoj prijetnji cijelom svijetu. U filmu još glume Lea Seydoux, Rami Malek, Lashana Lynch, Ana De Armas, Ralph Fiennes i Christoph Waltz. Film u našim kinima očekujemo 2. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala