Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odličan start za Sonic: Super jež
Produkcijski tim je donio pravu odluku kad su se odlučili za redizajn Sonica tako da je film već prvi vikend nadmašio očekivanja

Odličan start za "Sonic: Super jež"

Foto: YouTube

Paramountova akcijska obiteljska komedija temeljena na jednoj od najpopularnijih Seginih igrica na svijetu osvojila je svijet!

Sonic: Super jež prošli je tjedan stigao u kina diljem svijeta i već broji ukupno oko 111 milijuna dolara. U Sjevernoj Americi u tri je dana zaradio 57 milijuna dolara što je rekord za adaptaciju video igrice, te je u ukupno četiri dana, koliko se tamo nalazi u kinima, zaradio 68 milijuna dolara. Za usporedbu, prošle je godine Detektiv Pikachu u tri dana zaradio 54,3 milijuna dolara što je do Sonica bio rekord.

U ostatku svijeta Sonic je stigao na 40 različitih tržišta i zaradio 43 milijuna dolara s tim da je najbolju gledanost ostvario u Meksiku (6,7 milijuna) pa Ujedinjenom Kraljevstvu (6,2 milijuna), prema podacima s Box Office Mojo.

Film je snimljen s budžetom od oko 87 milijuna dolara i ima odlične kritike što znači da se isplatilo poslušati publiku koja je negativno reagirala na prvi trailer za Sonica. Nakon toga uslijedile su promjene u Sonicovom dizajnu na kojima je radio redatelj Jeff Fowler iako je to značilo malu odgodu filma u kinima. Sljedeći trailer je odlično prošao, a prvi rezultati iz kina su i bolji nego što su to očekivali u Paramountu.

Glas omiljenom plavom super ježu je posudio Ben Schwartz dok šerifa iz malog grada Toma glumi James Marsden, a glavnog negativca u filmu, zlog doktora Robotnika, Jim Carrey.

Sonic: Super jež u hrvatskim kinima možete pogledati u originalnoj i sinkroniziranoj verziji u kojoj su glasove posudili Ivan Đuričić, Luka Bulović, Ivan Šarić, Ana Magud i Ronald Žlabur.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala