Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 15.2.
Subotnja večer donosi pet odličnih filmskih naslova!

TV Preporuke dana – Subota 15.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 15.2.

SERIJE / EMISIJE

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 20:05 sati
Večeras i u završnoj emisiji sve je na gledateljima! Nakon što odslušaju nastupe odabranih kandidata, gledatelji će svojim pozivima te SMS porukama podržati mlade pjevače i odlučiti tko su ovogodišnji finalisti!

FILMOVI

Terminator 2, RTL u 20 sati
Radnja se odvija prije deset godina. Roboti koje vladaju svijetom poslali su nezaustavljivog terminatora da uništi Saru Connor, majku Johna Connora, budućeg vođe Otpora koji se još nije tada rodio. Nisu u tome uspjeli. Sada, 1991. roboti pokušavaju misiju ponovno, ali sada šalju ubojitijeg i smrtonosnijeg robota

Transporter 3, RTL 2 u 20:10 sati
Frank Martin je u mirovini? Nezamisliva ideja za njegove obožavatelje. I jednako nezamislivo za mafijaše koji ga namjeravaju vratiti u igru, htio on to ili ne. Nakon golemog uspjeha prve dvije Transporterove pustolovine – više od 1.5 milijuna gledatelja u Francuskoj, te sa svjetskom zaradom od preko 50 milijuna dolara – treći nastavak podigao je akcijske scene na dosad neviđeni nivo.

Thor: Ragnarok, Nova TV u 20:10 sati
Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard kako bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije – koji predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – Nevjerojatnim Hulkom!

 

Deja vu, HTV 1 u 21:55 sati
U New Orleansu se prilikom slavlja dogodi teška eksplozija upravo usidrena trajekta koji je doplovio iz Alžira, pri čemu pogine velik broj američkih mornara. Odmah se pokrene istraga o slučaju, u kojoj se osobito angažira agent Carlin. Šerif Reed ga obavijesti da je nedaleko od mjesta tragedije pronađen i unakaženi leš žene, ubijene sat vremena prije eksplozije broda, koja je očito i sama bila umiješana u ovu nesreću. Kako bi podrobno upoznao ovaj slučaj, a koji mora da je povezan s terorizmom, FBI Carlinu ponudi da se satelitskim vremeplovom vrati nekoliko dana unatrag.

Spasilačka služba, Nova TV u 22:35 sati
Film prati predanog, opasnog, popularnog i voljenog Mitcha Buchannona, voditelja Spasilačke službe, u zaljevu u Miamiju. Iako zaljev izgleda kao i svaki drugi, tajanstveni događaji u lokalnom klubu na plaži navode Mitcha da pomisli kako su njegova omiljena plaža i njezini posjetitelji u velikoj opasnosti. Kako bi spasio zaljev, morat će se udružiti s mladim i bahatim spasiocem Mattom Brodyjem, koji ne poštuje nikakva pravila.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala