Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix nastavlja sa svojom hit serijom Sex Education
Prije samo 3 tjedna dobili smo 2. sezonu, a zbog velike popularnosti dogodovštine ekipe iz Moordale srednje će se nastaviti

Netflix nastavlja sa svojom hit serijom "Sex Education"

Foto: YouTube

Netflix je dao zeleno svjetlo za novu sezonu kritički odlično prihvaćene serije Sex Education!

Treća sezona srednjoškolske drame nastavit će svoje (mlađe) gledatelje educirati o seksu i svim pitanjima uz njega, a serija je odlično prihvaćena kod kritike i publike baš zato što na jednostavan i zabavan način publici približava važne teme. Vijest o produženju serije objavljena je na Netflixovom službenom Twitteru.

U središtu radnje je Otis Milburn (Asa Butterfield), sramežljivi i neiskusni srednjoškolac koji živi sa svojom majkom (Gillian Anderson) koja je ujedno i seksualna terapeutkinja zbog čega Otis zna i previše o seksu. Kad shvati da svoje znanje može iskoristiti kako bi stekao popularnost u školi udruži se s Maeve (Emma Mackey) i pokrene svojevrsnu kliniku za učenike. Druga sezona pratila je Otisa u njegovoj prvoj romantičnoj vezi s Olom (Patricia Allison) koja je imala priličnih uspona i padova dok je njegov najbolji prijatelj Eric (Ncuti Gatwa) imao set svojih problema iz prve sezone.

Seriju potpisuje Laurie Nunn, a u ostalim su ulogama Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling i Tanya Reynolds.

Prema Netflixovim brojkama prva sezona serije Sex Education bila je među najpopularnijim originalnim sadržajima i pogledalo ju je više od 40 milijuna pretplatnika u prva četiri tjedna kad je objavljena. I prva i druga sezona imaju po 8 epizoda, a možete ih naći na Netflixu dok čekamo treću sezonu koja bi trebala doći sljedeće godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala