Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Renée Zellweger objasnila zašto joj je novi Oscar 'drugačiji' od prethodnog
Sad dvostruka oskarovka priznala je da joj je ovaj Oscar 'slađi' od onog koji je osvojila za "Studengoru" 2004. godine

Renée Zellweger objasnila zašto joj je novi Oscar 'drugačiji' od prethodnog

Foto: PR Photos

Renée Zellweger jučer je osvojila Oscara za najbolju glavnu glumicu za svoju odličnu interpretaciju Judy Garland u biografskoj drami Judy, ali ovo joj nije prvi put da je osvojila zlatni kipić, no priznala je kako se osjeća drugačije.

Glumica koja zasad u svojoj karijeri ima više od 40 naslova osvojila je Oscara za najbolju sporednu glumicu 2004. za film Studengora, a bila je nominirana za još dva puta u kategoriji najbolje glavne glumice 2003. za film Chicago i 2002. za Dnevnik Bridget Jones. Zellweger je nekoliko godina uzela pauzu od glume, a onda se vratila s nekoliko naslova i sve osvojila glumom omiljene holivudske ikone pa je bilo logično pitati je kako se osjeća kad je osvojila drugi zlatni kipić.

"Ajme, koliko vremena imate da vam odgovorim?", našalila se pa nastavila: "U ono vrijeme mislim da sam bila toliko zauzeta da uopće nisam bila u trenutku. Na koji način je sad drugačije? Promijenila se moja perspektiva. Nekako sam više prisutna. Mislim da mi je vrijeme koje sam pauzirala i vrijeme između nagrada pomoglo više cijeniti neke stvari. Ovaj Oscar mi predstavlja nešto drugačije od prošlog", prenosi Indiewire.

Glumica je još naglasila da se zbilja trudila vjerno prikazati burne godine Garlandinog života te da je htjela ispričati priču o njoj i dati pravi pogled na neke stvari u njezinom životu koje mnogima nisu bile jasne. "Svi smo bili motivirani njezinom ostavštinom i time tko je bila kao osoba tako da smo htjeli slaviti je i svaki smo dan iznova radili na tome. Snimanje je zbilja bilo slavlje. Svaki dan se mogla osjetiti ljubav prema njoj i nadali smo se da će to i drugi osjetiti", dodala je.

Renée Zellweger mogli smo gledati u Netflixovoj triler mini seriji What/If koja je solidno prošla kod kritike i publike, a Zellweger još nije izabrala novi projekt u kojem će glumiti.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala