Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rian Johnson potvrdio nastavak filma Nož u leđa sa skroz novom ekipom
Iako se o nastavku priča od početka godine studio Lionsgate tek ga je neki dan službeno odobrio

Rian Johnson potvrdio nastavak filma "Nož u leđa" sa skroz novom ekipom

Foto: YouTube

Početkom godine kružile su glasine da se sprema nastavak hit filma Nož u leđa, a sad konačno stiže službena potvrda!

Redatelj i scenarist filma Rian Johnson, koji je bio nominiran za nagradu Oscar u kategoriji najboljeg originalnog scenarija, na crvenom tepihu je otkrio da je studio Lionsgate odobrio nastavak te da svakako planira sasvim novu glumačku postavu oko Daniela Craiga koji u filmu glumi glavnog detektiva.

"Daniel će glumiti detektiva Benoita Blanca. Osim toga, sve je moguće! Riječ je o sasvim novoj glumačkoj postavi", uzbuđeno je rekao za Variety.

Film Nož u leđa postao je veliki hit u kinima i zaradio skoro 300 milijuna dolara diljem svijeta (budžet oko 40 milijuna), a svakako su mu pomogla poznata imena koja su glumila uz Craiga. Ana de Armas, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Toni Collette, Michael Shannon, LaKeith Stanfield i Christopher Plummer glumili su osumnjičene za ubojstvo patrijarha disfunkcionalne obitelji tako da nije ništa neobično da u nastavku pratimo Craiga i njegov sasvim novi slučaj i nove osumnjičene.

Kad je riječ o potencijalnim novim glumcima, Johnson je uzbuđeno rekao kako želi nadmašiti zvučna imena u glumačkoj postavi: "Želim sve! Samo pokažite na bilo koga, bacite kamen na ovom crvenom tepihu i pogodit ćete nekoga koga želim u filmu!"

Nož u leđa bio je veliki hit i u hrvatskim kinima u kojim je igrao od 28. studenog prošle godine, s tim da ga još uvijek stignete pogledati u odabranim kinima!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala