Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Borba protiv Amber Heard se nastavlja
Nakon objavljenih snimki u kojima Heard priznaje da je udarila Deppa, fanovi je žele maknuti iz "Aquamana 2"

Borba protiv Amber Heard se nastavlja

Jedna od nevjerojatnih priča koja puni naslovnice posljednjih par godina jest ona o obiteljskom nasilju između glumaca Amber Heard i Johnnyja Deppa. Njih dvoje u braku su bili tek dvije godine, a sve je završilo loše nakon što je Heard tražila od suda zabranu približavanja i optužila Deppa da ju je maltretirao.

Cijeli je slučaj od samog početka dosta kaotičan, s obzirom na to da je Depp uzvratio protutužbom tvrdeći kako je zapravo ona njega zlostavljala. S obzirom na trenutnu klimu u Hollywoodu s #metoo pokretom, Depp je vrlo brzo počeo gubiti povjerenje ljudi te je radi cijele drame navodno ostao i bez uloge Jacka Sparrowa u filmskoj franšizi Pirati s Kariba.

S obzirom na to da je i bivša djevojka Amber Heard izjavila kako je Heard i nju zlostavljala dok su bile u vezi, mnogobrojni Deppovi fanovi odlučili su pokrenuti peticiju da se glumica makne iz nastavka filma Aquaman. Sama peticija, koja je pokrenuta prije par mjeseci, tek sada je privukla pažnju javnosti i to zato što su procurile snimke svađe između Deppa i Heard u kojem Heard priznaje kako je udarila Deppa.

U peticiji se navodi:

"Kako Amber Heard poznati i dokazani obiteljski nasilnik, Warner Bros. i DC Entertainment bi trebali i moraju ukloniti Heard iz njihovog filmskog projekta Aquaman 2. Ne bi smjeli ignorirati patnju njenih žrtava i ne bi smjeli veličati obiteljsku nasilnicu.

Muškarci su također žrtve obiteljskog nasilja, kao i žene. To se mora prepoznati i moraju se poduzeti koraci da se spriječi veličanje poznatih nasilnika u filmskoj industriji.

Učinite pravu stvar. Maknite Amber Heard iz Aquamana 2."

Ako želite potpisati peticiji, možete to napraviti na stranicama change.org.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala