Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 9.2.
Večeras su tu nova sezona reality sapunice, odlični filmovi, a u kasnim noćnim satima prijenos dodjele nagrade Oscar!

TV Preporuke dana – Nedjelja 9.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 9.2.

SERIJE / EMISIJE

Ljubav je na selu, RTL u 21:05 sati
U novoj 12. sezoni voditeljicu Marijanu Batinić put će odvesti od Slavonije preko Zagorja do Dalmacije. Doživjet će romantični rafting na Neretvi te prošetati stoljetnim istarskim maslinicima, upoznat će svestranog farmera-frizera koji izrađuje vlastiti namještaj i najmlađeg, 20-godišnjeg farmera koji unatoč tužnoj životnoj priči ne odustaje te sam brine o svom golemom imanju ali i mnoge druge farmere sa nevjerojatnim životnim pričama.

Ana Karenjina - Priča Vronskog, HTV 2 u 22:10 sati
1904. Karenjin pita Vronskog je li zaista volio Anu. Vronski ne može odgovoriti. 1875. Ulica u Sankt Peterburgu. Lidija Ivanovna obavještava Karenjina da je dobila pismo od Ane u kojemu javlja da je u Peterburgu i da moli za susret sa sinom. Karenjin ne kani to spriječiti, ali Lidija Ivanovna ga odgovara...

Oscar 2020., HTV 2 u 22:10 sati
Ovo je dosad najranija dodjela priznanja Američke akademije filmskih umjetnosti i znanosti, godinama se održavala krajem veljače ili početkom ožujka. Na taj su način organizatori željeli istaknuti primat Oscara u svijetu filmskih nagrada, a praćenju dodjele doprinos će sigurno dati izjednačenost nominiranih naslova ne samo kada je riječ o umjetničkoj kakvoći, nego i o broju nominacija.

FILMOVI

Legenda o Zorrou, Doma TV u 19:55 sati
Nekoliko godina nakon prethodne pustolovine Alejandro (Antonio Banderas) i Elena (Catherine Zeta-Jones) žive u braku i imaju desetogodišnjega sina Joaquina (Adrian Alonso). Iako se Alejandro i dalje koristi maskom Zorroa kako bi štitio siromašne i nemoćne od pohlepe njihovih gospodara, rastrgan je između dužnosti i želje za normalnim životom. Ponovno ga čeka borba kada planove da Kalifornija postane 31. država SAD-a ugrozi zločinačka urota skupine moćnih veleposjednika.

Nepomirljivi, HTV 2 u 20:05 sati
Film je možda jedan od najboljih (anti)vesterna snimljenih u posljednjih tridesetak godina. Kao i uvijek kad su Eastwoodovi filmovi u pitanju, ispričani siže ne govori mnogo, a u filmu je zapravo riječ o snažnoj analizi morala i licemjerja starog Zapada, o "ubiti ili biti ubijen", o razlici između mita i povijesti. Film je dobio četiri Oscara.

Ukradeni identitet, Nova TV u 20:15 sati
Dr. Martin Harris budi se u Berlinu nakon automobilske nesreće i otkriva kako ga supruga ne prepoznaje a drugi čovjek je preuzeo njegov identitet. Dok mu vlasti ne vjeruju, progone ga misteriozni ubojice i nalazi se u bijegu napušten i sam. Pomaže mu nenadana saveznica, a on sve dublje zadire u misterij koji će ga natjerati da preispita svoj zdravi razum, identitet i koliko je zapravo daleko spreman ići kako bi otkrio istinu.

Moonlight, HTV 1 u 22:35 sati
Američka drama temelji se na drami In Moonlight Black Boys Look Blue autora Tarella Alvina McCraneyja. Pratimo tri vremenska perioda u životu Afro-amerikanca: od početka puberteta, preko tinejdžerskih godina do početka odrasle dobi. Film je zaradio čak 8 nominacija za Oskara, a osvojio ih je 3: za film godine, najboljeg sporednog glumca (Mahershala Ali) i najbolju adaptaciju scenarija.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala