Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Zvijezde pjevaju - Katja Kušec i dalje gazi konkurenciju
Sinjski slavuj glasom i dosad neviđenom koreografijom izbacio Dreleta i Zoricu Kondžu

Video: Zvijezde pjevaju - Katja Kušec i dalje gazi konkurenciju

Naravno, u podnaslovu smo bili malkice zločesti, no sad se već zaista postavlja pitanje može li itko zaustaviti Katju Kušec u pohodu na pobjedničku titulu treće sezone showa "Zvijezde pjevaju"? Teško.

Iako se cijela ekipa sprda s Katjinim pjevačkim sposobnostima, pa joj tako Barbara Kolar prepričava vic - "Zašto gledatelji glasaju za Katju? Zato što je ne žele slušati ponovno na kraju emisije.", a Duško dodaje - "Tvoja učiteljica pjevanja nakon emisije biti će zadovoljna kao i moj kondicijski trener", gledatelji očito ne misle tako.


Možda je u pitanju zavjera konkurentskih televizija koje žele uništiti vrlo gledani HTV-ov show, pa njihovi zaposlenici po direktivi glasaju za Katju i Đanija?

Najviše bodova žirija dobili su ponovno Duško i Ivana Kindl, a bod manje večeras odlični Dražen Čuček i Natali Dizdar. Marko Tolja, sad to već možemo ustvrditi, nije imao sreće s partnericom, jer Kristina Krepela doista nema pjevačkog talenta.


G.N.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #6
    0 0
    gordan gordan @ 13.4.2009. 2:22

    Ja baš ne razumijem kome je zabavno nju slušati dok pjeva. Ti si mazohist ? Osim toga, kad smo već kod zabave, Drele mi je bio puno zabavniji, barem je bio duhovit nakon pjevanja. Katja se pred žirijem i Duškom samo glupo cerila, i to još širom otvorenih usta.

    S druge strane činjenica je i da je samo Katja potpuni amater među svim "zvijezdama", jer svi ostali su glumci, koji po defaultu moraju znati pjevati (iako Kristini baš i ne ide). Ali onda su mogli barem izabrati amatere s malo sluha.

  • #5
    0 0
    Slavko slavko @ 12.4.2009. 3:13

    To što neko piše, da glasaju s HTV-a, nema nikakva smisla. Katja možda jeste da nije za ovakve emisije, ali jednostavno ovo što se događa, kriv je žiri, jer su ih izdvojili od svih ostalih, mislim i po komentarima i po ocjenama. Sada se postavlja pitanje do kada će ostati u show, jer očigledno je da su najzanimljivi gledateljima, od svih ostalih. A to šta kaže jedna strogo-rigorozna Martina Tomčić ili jedan Hus, to nema veze, niti pije vode u ovakvim stvarima, jer je sve stvar zabave i profita, od telefonskih poziva. Meni se jako sviđa njen nastup, i zanimljivo je, a to što je na tečaju pjevanja to je njeno pravo. Jer ovdje niko nije došao da postane profesinalni pjevač, bez obzira tko ispao prvi ili pobjedio. Sve je star zabave i profita, tako da podražavam i Katju i Đanija jer mogu doći i do finala pa čak i pobjediti, nije za čuditi se.

    SAMO HRABRO KATJA I ĐANI DO POBJEDE!!!!

  • #4
    0 0
    aya aya @ 12.4.2009. 0:45
    Možda misle da će u očima gledatelja biti "uspješnija" TV kuća, ako njihova voditeljica opet pobijedi (pod svaku cijenu) Ili naprosto nemaju kriterija, po onoj staroj narodnoj ..."tko će kome, ako ne svoj svome"!
  • #3
    0 0
    gordan gordan @ 12.4.2009. 0:29
    Ali koji bi bio motiv HTV-a da trpa Katju glasovima? Ja ga ne vidim. Ako ona bude kreštala do kraja emisije teško da će to povećati gledanost. Žao mi je onog njenog partnera Đanija. Svaki put kad su pred žirijem osjetiš nelagodu u njegovom ponašanju, i pitanje u stilu što mi je to trebalo.
  • #2
    0 0
    aya aya @ 12.4.2009. 0:16
    Ako se već cijela ekipa javno sprda sa nesuđenom pjevačicom (jel' ona ono htjela pjevat Carmen u duetu sa Tomčićkom), što žena ne odustane - ili je mazohist. Ili sirota zaista misli da dobro pjeva? Jer - ruku na srce - ne plijeni niti stasom, a još manje glasom (čitaj - nema sluha). Možda žena zbilja nema samopoštovanja. A od teorije zavjere drugih TV kuća ipak mi je bliža teorija po kojoj HTV trpa Katjicu glasovima (jerbo valjda nitko iole ozbiljan nije pomislio da netko od gledatelja glasa za nju).
Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala