Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 7.2.
Današnja večer donosi odlične serije, jedan film koji je osvojio Oskara i dva poznata naslova

TV Preporuke dana – Petak 7.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 7.2.

SERIJE / EMISIJE

Maigret, HTV 2 u 21 sat
Striptizeta s Montmartrea dojavljuje da je večer prije u svom klubu čula kako dvojica muškarca planiraju ubiti groficu. Njezina je prijava evidentirana, ali kako se zločin nije dogodio, tim tvrdnjama ne posvećuje se mnogo pozornosti. Sve do nekoliko sati poslije kad je pronađu zadavljenu u njezinoj sobi.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 22:30 sati
Nikki i Jack svaki na svoj način pokušavaju izaći na kraj s emocionalnim posljedicama traume iz Meksika. U trenutku dok boksa sa sparing-partnerom Naomi Silvom, Jacka pozovu na očevid. Ondje zatekne Nikki kako pregledava truplo mlade žene, Karen Sawyes. Nemalo se iznenadi kad shvati da istragu o njezinoj smrti vodi ni manje ni više nego inspektor Naomi Silva.

FILMOVI

Spotlight, HTV 1 u 20:05 sati
Kontroverzan, snažan i impresivan film s 3 glavne nominacije za Zlatni globus te šest nominacija za Oskara od kojih je osvojio dva - za najbolji film i najbolji scenarij. Potresna istinita priča o Pultizerovom nagradom nagrađenoj priči redakcije Boston Globea, a koja je duboko uzdrmala najdugovječniju instituciju- onu crkvenu. Istraga oko zlostavljanja bila je zataškavana od strane moćnih institucija vlasti a rezultat je bilo razotkrivanje sličnih zlodjela diljem svijeta. Film predvodi jak glumački ansambl na čelu s Markom Ruffalom, Rachel McAdams i Michael Keatonom.

Brzina, RTL u 21 sat
Pametan, inventivan triler koji započinje s taocima zarobljenim u liftu, nastavlja se potjerom autobusom i završava jurnjavom u podzemnoj željeznici. Ovaj je film krcat akcijom od početka do kraja: specijalnim efektima, uzbuđenjem i sjajnim kaskaderskim podvizima. Sve smo to već vidjeli, no rijetko kad napravljeno toliko dobro i s toliko nabijene energije.

Let, Nova TV u 23 sata
Nakon što je uspješno prizemljio padajući avion i tako spasio putnike od sigurne smrti, protiv pilota Whipa Whitakera je pokrenuta istraga jer se sumnja da je noć prije leta konzumirao alkohol. Whitakeru ne preostaje ništa drugo nego borba za čast, ali i istinu. Denzel Washington u uzbudljivom trileru Oscarom nagrađenog redatelja Roberta Zemeckisa glumi pilota Whipa Whitakera, koji u američkoj javnosti od miljenika nacije postane omražena pijandura.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala