Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Imelda Staunton postaje Kraljica
Serija "The Crown" završit će s 5. sezonom, u kojoj će Kraljicu glumiti Imelda Staunton

Imelda Staunton postaje Kraljica

Serija The Crown jedna je od najskupljih Netflixovih serija, a ta se investicija svakako isplatila s prve dvije sezone. Međutim, s trećom sezonom došlo je do potpune promjene glumačke ekipe - kako bi mogli prikazati sve likove u starijoj dobi - i čini se da to nije baš polučilo isti uspjeh.

Iako nisu poznati točni brojevi, jer Netflix ne otkriva točnu gledanost, čini se kako je treća sezona serije The Crown imala slabiju gledanost no što je bilo očekivano, tako da je Netflix odlučio ranije završiti cijelu priču: umjesto planiranih 6. sezona, serija The Crown završit će s 5. sezonom.

Uz vijest o kraćem prikazivanju serije, Netflix je objavio i kako će u petoj sezoni ulogu Kraljice od Olivije Colman preuzeti Imelda Staunton, glumica koju najviše pamtimo po ulozi antipatične Dolores Umbridge u filmu Harry Potter i Red feniksa, a za ulogu u filmu Vera Drake 2004. je bila i nominirana za Oskara.

Nova sezona trebala bi stići krajem ove godine, a uz već poznata lica Olivije Colman, Tobiasa Menziesa, Josha O'Connora, Erin Doherty i Helene Bonham Carter, u novoj ćemo sezoni gledati i Gillian Anderson u ulozi Margaret Thatcher te mladu Emmu Corrin, koja će utjeloviti svima omiljenu princezu Dianu.

S obzirom na najavljenu glumačku postavu, možemo sa sigurnošću pretpostaviti kako će nova sezona biti smještena u osamdesete godine prošlog stoljeća. U kojem vremenskom periodu će biti finalna, peta sezona, za sada još nije poznato.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala