Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 2.2.
Današnja večer donosi veliki izbor odličnih filmova!

TV Preporuke dana – Nedjelja 2.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 2.2.

SERIJE / EMISIJE

Ana Karenjina - Priča Vronskog, HTV 2 u 22:15 sati
1904. Pred bolnicu stiže kočija jednog generala. Predstavi mu se voditelj bolnice Sergej Karenjin. General uđe u sobu Vronskoga, raspita se treba li mu kakva pomoć. Vronski zamoli da ga prebaci u Imačeng, gdje mu služi bratić. General stalno brka gradove kamo treba poslati Vronskoga. Također zaboravlja odgovor Vronskoga da nije oženjen - i pita ga to iznova i iznova. Vronski već iživciran kaže da je prije trideset godina volio jednu ženu, ali je umrla i poslije toga se nikad nije ženio.

FILMOVI

Rio, RTL u 20 sati
Blu je rijetki makao papagaj, možda posljednji od svoje vrste na svijetu. Simpatičan je to štreberski papagaj koji ne zna letjeti i uživa kao ljubimac u svom domu u hladnoj Minnesoti. Sa svojom će se vlasnicom Lindom uputiti u ludu avanturu u egzotični i čarobni Rio kako bi upoznao Jewel i spasio svoju vrstu od izumiranja. Putem će upoznati nevjerojatne prijatelje i otkriti pravog heroja u sebi.

Djevojka od milijun dolara, HTV 2 u 20:05 sati
Ova sportska drama glasovitog glumca i zasigurno najznačajnijeg suvremenog američkog redatelja Clinta Eastwooda impresivna je ekranizacija nekoliko kratkih priča iz zbirke Rope Burns (u hrvatskoj objavljene pod naslovom Djevojka od milijuna dolara: priče iz kuta) američkog pisca Francisa Xaviera Toolea, nekadašnjeg boksača, trenera i menadžera pravim imenom Jerry Boyd.

Mamurluk, Nova TV u 20:15 sati
Dva dana prije svog vjenčanja, Doug (Justin Bartha) odlazi u Las Vegas sa svoja dva najbolja prijatelja Philom i Stuom (Bradley Cooper i Ed Helms) te budućim šo­gorom Alanom (Zach Galifianakis) na ludu momačku večer za koju su se sva četvo­rica zaklela da je nikad neće zaboraviti. Međutim, kada se trojica momaka sljedećeg jutra probude s nezapamćenim mamurlukom, nitko od njih ne može se ničega sjetiti. Njihov hotelski apartman u potpunosti je uništen, a mladoženje Douga nema dos­lovno nigdje!

Hachiko: Priča o psu, RTL u 22 sata
Ova nevjerojatna istinita priča američka je adaptacija japanske priče o lojalnom psu imena Hachiko. Film je režirao priznati švedski redatelj Lasse Hallström, dok se u glavnoj ulozi pojavljuje jedan od najslavnijih američkih glumaca, Richard Gere.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala