Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 31.1.
Večeras su na rasporedu odlične serije i filmovi

TV Preporuke dana – Petak 31.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 31.1.

SERIJE / EMISIJE

Maigret, HTV 2 u 21 sat
Međunarodna filmska zvijezda Rowan Atkinson vraća se kao legendarni francuski detektiv Jules Maigret. Nakon što je kritika nahvalila epizodu Maigret postavlja zamku, vraćamo se na ratom oštećene ulice Pariza 50-ih godina prošlog stoljeća, gdje nas čekaju još dvije napete kriminalističke priče snimljene prema bestselerima majstora detektivskog romana Georgesa Simenona.

Nijemi svjedok, HTV 2 u 22:30 sati
Pet novih uzbudljivih dvodijelnih priča nagrađivane BBC-jeve kriminalističke serije s Emilijom Fox u glavnoj ulozi. Patologinja dr. Nikki Alexander i predani tim njezinih kolega pomažu policiji da riješi lavinu zagonetnih ubojstava. Nakon nestanka prijateljice Nikki je prisiljena blisko surađivati s patologom koji bi joj mogao doći glave; hakerski upad u bolničku bazu podataka urodi tragičnim posljedicama; a kad američkog diplomata ustrijele u centru Londona, Nikki udružuje snage s FBI-em.

FILMOVI

Nesalomljivi, RTL u 21 sat
Ovo je biografska drama o iznimnom sportašu i heroju Louisu Zamperiniju koji je tijekom Drugog svjetskog rata preživio pad aviona zajedno s dvojicom kolega zrakoplovaca te proveo 47 dana u Tihom oceanu nakon čega ih je pronašla japanska ratna mornarica i odvela u zarobljenički kamp.

Kockanje, HTV 1 u 21:05 sati
Seksi, opasno i uzbudljivo! Film koji zadovoljava sve želje jer prikazuje život iz snova i pokreće univerzalne fantazije o brzom putu do bogatstva. Zvjezdanu ekipu čine Justin Timberlake, Ben Affleck i Gemma Arterton, a radnja je smještena na egzotičnim lokacijama Kostarike.

Snimka seksa, Nova TV u 23 sata
Kada su se Jay i Annie počeli viđati njihova romantična veza bila je poprilično intenzivna; ali deset godina kasnije s dvoje djece, žaru njihove ljubavi potrebna je nova iskra. Kako bi ponovno probudili strast, njih dvoje odluče - misleći u tom trenutku da se radi o fantastičnoj ideji - snimiti se dok isprobavaju svaki mogući položaj tijekom trosatnog maratonskog seksa. U početku sve prođe savršeno, ali uskoro otkrivaju da njihov najprivatniji video uradak više i nije tako privatan.

X-Men: Dani buduće prošlosti, RTL u 23:55 sati
U budućnosti su mutanti i ljudi, koji im pomažu, mete robota koji se nazivaju Sentineli. Oni su gotovo nepobjedivi i imaju, poput Mystique, moć transformacije. Ta moć omogućena im je 1973. kada je Mystique (Jennifer Lawrence) zarobljena pri pokušaju atentata na doktora Bolivera Traska (Peter Dinklage), izumitelja Sentinela. Profesor Xavier (Patrick Stewart, James McAvoy), Wolverine (Hugh Jackman), Magneto (Ian McKellen, Michael Fassbender), Storm (Halle Berry), Kitty Pryde (Ellen Page), Colosus (Daniel Cudmore), Iceman (Shawn Ashmore), Bishop (Omar Sy) Warth, Blink (Bingbing Fan), Sunspot (Adan Canto) kriju se u zabitom dijelu Kine. Xavier timu daje do znanja da im je jedina šansa za preživljavanje u svijetu u kojem su nadjačani povratak u 1973. pa šalje Wolverina da spriječi Mystique u pokušaju ubojstva Traska.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala