Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera serije Posljednji val
Na kanalu Movie Generation od 10. veljače pratite francusku mystery mini-seriju "Posljednji val

Premijera serije "Posljednji val"

Odlične vijesti za sve ljubitelje mystery i fantasy žanra! 10. veljače premijerno kreće nova serija iz poznate francuske producentske kuće Kwaï!

Serija Posljednji val drugačija je serija; puna misterija i tajni, odmaknuta od standarda današnjih serijala što ju čini posebno zanimljivom. Serija prati posljedice koje neobični oblak svojim dolaskom ostavlja na zajednicu malog primorskog gradića u Francuskoj, gdje će tijekom sportskog događaja nekoliko surfera doslovno nestati pred očima gledatelja.

Nakon pet sati uzaludne potrage za njima, nestali surferi se najednom vraćaju bez sjećanja na posljednje sate, kao i bez vidljivih posljedica petosatnog boravka pod vodom. Ovaj neobjašnjivi događaj surfere je duboko transformirao, međusobno povezao, ali i obdario nekim natprirodnim moćima kao što su liječenje ljudi dodirom ili mogućnost gledanja kroz predmete.

U međuvremenu, misterioznom i moćnom oblaku ne treba dugo da se ponovno pojavi i stvori nove preokrete. Je li riječ o običnoj klimatskoj promjeni ili o početku pobune prirode? Je li oblak taj koji je promijenio surfere?

Seriju Posljednji val odlikuje velika glumačka ekipa renomiranih francuskih glumaca kao što su Marie Dompnier, David Kammenos i Arnaud Binard, potom izvrsni specijalni efekti i vrlo originalna priča. Prvi puta je prikazana u Francuskoj na samom kraju 2019. godine te dobila vrlo pozitivne kritike francuske publike.

Odgovori na pitanja želi li nam priroda nešto poručiti ili se ipak samo radi o nizu slučajnosti, mogu se pronaći u ovoj originalnoj francuskoj mini seriji.

Premijera serije Posljednji val potvrđena je za ponedjeljak 10. veljače 2020. u 20h na TV kanalu Movie Generation.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala