Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix kupio prava za novi film Bradleya Coopera Bernstein
Biografska drama donosi priču o poznatom skladatelju Leonardu Bernsteinu kojeg će Cooper utjeloviti

Netflix kupio prava za novi film Bradleya Coopera "Bernstein"

Foto: PR Photos

Netflix je kupio prava za najnoviji film Bradleya Coopera koji je prvotno trebao raditi sa studijem Paramount.

Novi Cooperov projekt je biografska drama o Leonardu Bernsteinu, legendarnom skladatelju i maestru koji je dirigirao gotovo svim velikim američkim orkestrima, a svjetsku slavu je stekao Pričom sa zapadne strane 1957. godine, koja je 1961. dobila svoju filmsku verziju.

Od filma se puno očekuje jer na njemu radi sami vrh A-liste pa tako produkciju potpisuju Martin Scorsese, Steven Spielberg, Emma Tillinger Koskoff i Todd Phillips. Film bi mogao imati dobar komercijalni uspjeh jer iako mlađe generacije možda nisu čule za Bernsteina ove godine u kina treba doći remake Priče sa zapadne strane u režiji Stevena Spielberga pa će publika biti upoznata s barem jednim Bernsteinovim djelom.

Leonard Bernstein sa suprugom i kćeri

Netflix će i ovaj film objaviti u limitiranom broju kina prije premijere na njihovom servisu jer ga smatraju ozbiljnim kandidatom za razne nagrade kao što je to bio slučaj s prošlogodišnjim hitovima The Irishman, Marriage Story i The Two Popes, od kojih svaki ima nominaciju za nagradu Oscar.

Cooper će osim produkcije napisati scenarij s Joshom Singerom (Spotlight) te utjeloviti samog Bernsteina na velikom ekranu. Radnja će pratiti 30 godina njegovog života i donijeti priču o njegovom braku s Felicijom Montealegre s kojom je imao troje djece, a koja je ušla u brak i ostala u braku s njim unatoč tome što je znala za njegovu nevjeru. Navodno će nju glumiti Carey Mulligan, no to nije službeno potvrđeno.

Cooper je prava na projekt kupio prije dvije godine otkad radi na filmu te se o svemu konzultira s Bernsteinovom djecom Jamie, Alexanderom i Ninom. Bernstein u kinima očekujemo do kraja ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala