Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jennifer Aniston otkrila zašto se pridružila Instagramu
Dobitnica SAG nagrade otkrila je kako je putovala na dodjelu nagrada, a fanove još uvijek najviše zanima gdje je Brad

Jennifer Aniston otkrila zašto se pridružila Instagramu

Foto: PR Photos

Poznata glumica u nedjelju je SAG Awards dobila nagradu kao najbolja glumica u dramskoj seriji za The Morning Show, a na pressici nakon dodjele je otkrila zašto se pridružila Instagramu. Podsjetimo, Aniston je dugo izbjegavala društvene mreže tako da je iznenadila i oduševila sve kad se u listopadu pridružila Instagramu te je ubrzo završila i u Guinnessovoj knjizi rekorda kao osoba koja je najbrže skupila milijun pratitelja (u 5 sati i 16 minuta).

Iako je otvaranje računa na ovoj društvenoj mreži naizgled bio planiran zbog premijere Apple TV+ serije The Morning Showkoja je bila 1. studenog prošle godine, Aniston je otkrila da je pravi razlog isključivo pritisak vršnjaka i okoline. "Neću reći da je u pitanju bio pritisak vršnjaka, ali bio je pritisak vršnjaka. Ako ih ne mogu pobijediti, mogu im se pridružiti. Je li tako?", rekla je novinarima na spomenutoj pressici.

I dok svijet i danas priča o njezinom susretu s bivšim suprugom Bradom Pittom, čije su slike obišle svijet i nekima dale naslutiti da su možda ponovno zajedno, Aniston se i dalje nije oglasila o tome. Radije je s javnosti podijelila fotografiju na kojoj možemo vidjeti da se prilično namučila kako bi na dodjelu nagrada došla u nezgužvanoj haljini koja joj je stajala savršeno.

Podsjetimo, na njezinoj prvoj Instagram objavi našli su se njezini kolege iz serije Prijatelji, a glumica sad dijeli sa svojim fanovima razne zanimljivosti iz svog života.

Aniston smo prošle godine još mogli gledati u Netflixovoj komediji Murder Mystery s Adamom Sandlerom, a trenutno planira drugu sezonu serije The Morning Show i biografsku dramu The Fixer u kojoj će glumiti bivšu natjecateljicu za Miss SAD-a koja postane uspješna sportska menadžerica. Čini se da je ovo njezina godina!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala