Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Meryl Streep je naratorica animiranog filma prema omiljenoj dječjoj slikovnici
Priča "Evo nas, tu smo" Olivera Jeffersa imat će premijeru uoči Dana planeta Zemlje na Apple TV+

Meryl Streep je naratorica animiranog filma prema omiljenoj dječjoj slikovnici

Foto: PR Photos/privatni album

Meryl Streep pridružila se poznatoj glumačkoj ekipi koja će dati svoj glas u animiranom filmu Here We Are: Notes for Living on Planet Earth koji će svoju premijeru imati 17. travnja samo na Apple TV+.

Uz Streep glasove će posuditi Chris O’Dowd, Jacob Tremblay i Ruth Negga, a animirani kratki film temelji se na bestselleru Olivera Jeffersa. Riječ je o slikovnici koja je osvojila djecu i roditelje diljem svijeta, a među mnogo jezika prevedena je i na hrvatski te se kod nas može naći pod nazivom Evo nas, tu smo s podnaslovom Bilješke za život na planetu Zemlji.

Animirani film prati 7-godišnjeg dječaka (Tremblay) koji na Dan planeta Zemlje saznaje o raznim čudima našeg planeta koje mu nastoje objasniti njegovi roditelji (O’Dowd i Negga) te koje proučava na izložbi u muzeju prikladno nazvanom Museum of Everything. Streep će biti glavna naratorica filmića.

Jeffers je umjetnik, ilustrator i pisac čije su slikovnice oduševile svijet, a Evo nas, tu smo je posebna po tome što djeci nastoji približiti i objasniti naš planet Zemlju na kojem možemo naći različite životinje i različite ljude, ali s poukom da smo svi jednako vrijedni te da svi imamo mjesta na ovom prekrasnom planetu.

Apple je Apple TV+ pokrenuo 1. studenog 2019. u više od 100 država i regija, a dostupan je među ostalim na iPhoneu, iPadu, Macu, nekim Samsung smart televizorima te na tv.apple.com za 4,99 dolara mjesečno nakon sedmodnevnog probnog razdoblja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala