Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Na E! Entertainment stiže novi reality Meet the Frasers
Show prati vidovnjaka Matta Frasera i njegovu djevojku, pobjednicu izbora za ljepotu Alexu Papigioits

Na E! Entertainment stiže novi reality "Meet the Frasers"

E! Entertainment uznemirit će vodu male države Rhode Island sa svojim polusatnim reality sitcomom Meet the Frasers, produciran od strane MGM-ovog Evolution Media, koji će se početi premijerno prikazivati nedjeljom od 26. siječnja u 22:00 sata.

Pratit ćemo popularni par na Rhode Islandu, 28-godišnjeg vidovitog medija Matta Frasera i njegovu djevojku, pobjednicu izbora za ljepotu, 21-godišnju Alexu Papigiotis. Dokumentarna serija pratit će njihove živote, karijere i njihovu širu, veoma prisutnu, obitelj. Ovaj par prepoznaju svi u Cranstonu kao par u usponu – od zaposlenika u lokalnom talijanskom restoranu do ljudi na posljednjoj stanici Mattove turneje od obale do obale. Što i ne čudi, s obzirom na to da se voze ogromnim džipom s Mattovim likom i imenom na njemu. Ovaj par se uspinje na vrh, a najveći izazov su im njihovi najbliži koji imaju svoje mišljenje i trude se ga nametnuti.

Članovi ove dinamične obitelji od osam članova su:

Matt Fraser
Matt je energičan i ambiciozan, i posjeduje suptilan ukus za lijepe stvari. Kao vidoviti medij i autor u usponu koji je u ozbiljnoj romantičnoj vezi, Mattov život je bio vrtoglav u posljednje dvije godine. On daje sve od sebe da uravnoteži privatne i profesionalne ciljeve, kao i da se bavi obitelji koja se ne brine da mu pokaže što misli o njegovom životu. Gallery Books, partner Simon & Schuster-a, planira objaviti knjigu Matta Frasera When Heaven Calls 31. ožujka 2020. godine.

Alexa Papigiotis
Bivša „Miss Teen Rhode Island“ bacila je oko na naslov „Miss Rhode Island“ i sprema se za drugu po redu utrku za naslov. Također, Alexa je i Mattova pomoćnica i savjetnik. Međutim, ona neće dopustiti da joj karijera omete put do osobne sreće. Nakon trogodišnje veze s Mattom, jasno mu daje do znanja da je spremna za prsten i vjenčanje.

Maria Fraser
Maria je Mattova mlađa sestra koja je duhovita, cinična i predstavlja glas razuma. Iako je uključena u obiteljski posao, plaši se duhova i još uvijek spava s upaljenim svjetlom.

Angela Fraser
Mattova majka Angela, koja je i sama vidovita, jako je ponosna na svog sina. Kao Mattov tajnik, jedina je zaposlena u sektoru za promocije i glavni zabrinuti roditelj, Angela usko surađuje s njim i stalno prelazi postavljene granice.

Rod Fraser
Mattov otac Rod je umirovljeni pomorski kapetan i odlikovani bivši vatrogasac čiji su interesi dijametralno suprotni od Mattovih. Iako voli svog sina, skeptičan je prema vidovitosti i ne želi da gleda Matta dok ima seanse. Rod ima sjajan odnos sa Anthonyjem Ciolliem, Alexinim očuhom.

Sharon Ciolli
Alexina mama, Sharon, slaže se da se Matt i Alexa moraju što prije vjenčati i osnovati obitelj. Ona je primalja koja se ne suzdržava, ne srami se razgovarati o tome kako se prave bebe, zbog čega je Alexa često crvena od srama.

Ava Papigiotis
Ava, Alexina mlađa sestra je perfekcionistica. Ona je Alexina podrška i osobni trener. Ava joj pomaže sa treningom u teretani kako bi Alexa bila fizički spremna za sljedeće natjecanje u ljepoti.

Anthony Ciolli
Alexin i Avin očuh Anthony je umirovljeni vlasnik noćnog kluba i samoprozvani bivši mafijaš kratkog fitilja i oštrog smisla za humor. Za njega je obitelj na prvom mjestu, i uvijek je postupao sa Alexa i Avom kao vlastitim kćerima. Zovu ga Tony Two Toes, a ima samo osam nožnih prstiju.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala