Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 17.1.
Večeras iz programa izdvajamo nove epizode omiljenih serija i nekoliko izvrsnih filmova, među kojima je i naš "Samo jednom se ljubi"

TV Preporuke dana - Petak 17.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 17.1.

SERIJE

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21h
Holly Collins, omiljena country pjevačica višeg narednika Mikea Shepherda, nastupa u Brokenwoodu. Nažalost, to joj je ujedno i posljednji koncert u životu. Ubio ju je strujni udar, a smrt su svi ocijenili kao rokersko samoubojstvo. Međutim, jednako je tako to mogla biti nezgoda izazvana pijanstvom ili, kao što Mike sumnja, nešto manje očigledno. Budući da mu je nehajna poruka naškrabana ružem jedini trag, Mike mora zanemariti osobni interes za žrtvu i pogoditi u žicu članove Hollynog disfunkcionalnog pratećeg benda: Slima Fingersa, Waylona Stringsa i Jesseja Jamess. Ali što više toga otkrije, to više mora i saznati, a sve mu se manje sviđa što doznaje.

Azra, Nova TV u 21:10h
Kada gđu Feride nasilu odvedu u bolnicu, Dženkov se svijet sruši. Dženk pokušava učiniti sve što je u njegovoj moći za gđu Feride, no ne uspijeva svladati živce pa ga odvodi policija. Hoće li Dženk uspjeti pronaći način da baku spasi iz te situacije? Azra ulaže veliki trud kako bi bila uz gđu Feride, no policija je zadrži. Serap je dala sve od sebe kako bi se riješila Azre. Koliko god Azra govorila istinu u nastojanju da sve objasni, nije uvjerljiva.

Kiri, HTV 2 u 22:34h
Miriam je predana socijalna radnica. Ona uspijeva Kiri, crnoj djevojčici, dogovoriti susret nasamo s njezinim biološkim djedom Tobijem i njegovom drugom suprugom, prije nego što je službeno posvoji bjelačka obitelj. No na putu do njih Kiri nestane. Kako se potraga za djevojčicom zahuktava, tako Miriam svi počnu otvoreno optuživati - policija, tisak pa čak i njezini kolege - da je svojim činom dovela Kiri u opasnost.

FILMOVI

Nemoguće, HTV 1 u 20:05h
Bračni par (Naomi Watts i Ewan McGregor) i njihova tri sina odmor provode u tropskom raju, ali u rano jutro 26.12.2004 se raj pretvara u pravi pakao.

Samo jednom se ljubi, HTV 3 u 22:05h
Tomislav je bivši partizan koji nastavlja borbu i poslije rata kao predani član Titove tajne policije. Upoznaje i zaljubljuje se u balerinu iz buržoazijske obitelji. Njegova romansa sa klasnim neprijateljem i sporo uklapanje u poslijeratnu stvarnost moglo bi zapečatiti njegovu sudbinu.

Bourneov ultimatum, RTL u 22:10h
Oscarovac Matt Damon glumi profesionalnog ubojicu Jasona Bournea. Nakon što je izgubio pamćenje, i ostao bez jedine osobe koju je volio, neće ga zaustaviti niti kiša metaka nove generacije specijalno obučenih ubojica koji ga slijede u stopu i koji će učiniti sve što je potrebno kako bi ga spriječili da sazna svoj pravi identitet

Noćne kronike, HTV 1 u 23:35h
Nije tajna da danas krv prodaje vijesti. Što brutalniji i što šokantniji događaj, to će više medijskog prostora dobiti. Shvatio je to i sociopat Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) koji nakon bezuspješnog traženja posla odluči postati freelance TV reporter koji prati najcrnije od svih kronika - one noćne.

KOMPLETAN TV PROGRAM 

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala