Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 11.1.
Večeras gledajte novu fazu u showu "The Voice Hrvatska" ili odaberite jedan od izvrsnih filmova

TV Preporuke dana - Subota 11.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 11.1.

SERIJE / EMISIJE

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 20:05h
Počinju nokauti, druga faza "The Voice Hrvatska"! Mentori su okupili svoje timove. Svatko u svom timu ima 10 natjecatelja. Nakon što su ih upoznali te zajedno sa svojim vokalnim trenerima i producentima pripremali za nastupe, došlo je vrijeme odluka. U svakoj od tri emisije nokauta mentori se moraju oprostiti od najmanje jednog natjecatelja, najmanje jedan natjecatelj izborit će mjesto za nastavak, a netko od njih može dobiti i drugu priliku te u finalu nokauta pokušati izboriti svoje mjesto za prolazak dalje. Teške odluke za mentore, teški zadaci za natjecatelje.

Zakon i red: Odjel za žrtve, RTL 2 u 21:55h
Detektivi ovog odjela imaju posebno mjesto u kriminalistici. Specijalni odjel za žrtve, smješten u 16. njujorškoj policijskoj postaji, bavi se teškim zločinima seksualne prirode. Njihovi saveznici, savjetnici i odvjetnici njujorški su okružni tužitelji smješteni na Manhattanu te kolege iz mrtvozorničkog ureda. Detektivi i njihovi suradnici hvataju se u koštac s počiniteljima seksualnih napada te ih privode pravdi.

FILMOVI

Osvetnici: Rat beskonačnosti, Nova TV u 20:10h
Marvelov film Osvetnici: Rat beskonačnosti neviđeno je filmsko putovanje stvarano deset godina, a obuhvaća sav Marvel Cinematic Universe. Na platno nam donosi konačan, najsmrtonosniji obračun svih vremena. Osvetnici i njihovi saveznici super junaci moraju biti spremni žrtvovati sve kako bi porazili moćnog Thanosa prije nego što on svojim razaranjem i uništavanjem okonča svemir.

Brisač, Doma TV u 21:40h
Lijepa znanstvenica Lee Cullen (Vanessa L. Williams) domogla se diska s inkriminirajućim podacima za mnoge vladine dužnosnike i FBI agente. Iako je u programu zaštite svjedoka, Lee gotovo pogiba u napadu koji savezna policija nije uspjela spriječiti. Njezina jedina nada za opstanak je savezni šerif John Kruger (Arnold Schwarzenegger), legendarni pripadnik programa za zaštitu svjedoka. Uz Krugerovu pomoć Lee preživljava sve nove napade, a šerif je sve bliže izdajici u policijskim redovima..

Vozač, Nova TV u 22:45h
Baby je mladi i talentirani vozač automobila koji se oslanja se na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Međutim, kada upozna djevojku svojih snova, Baby u novom poznanstvu vidi priliku za bijeg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala