Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 10.1.
Uz nove nastavke zanimljivih serija, večeras izdvajamo i nekoliko filmova, među kojima je i domaći "U raljama života"

TV Preporuke dana - Petak 10.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 10.1.

SERIJE

Azra, Nova TV u 20:20h
Mert je uvjeren da je vidio Azru i da se ona vratila, no svi ga uvjeravaju da je sve samo umislio. Za to vrijeme, Azra pokušava pronaći Merta i suočava se sa Sumru koja pokušava doći do vlastitog cilja. Kada Sumru saznaje da grupacija Čelen pripada Azri, obuzme je velika briga i u najneočekivanijem trenutku od nje traži uslugu za Džansu. Dženk, siguran da ga je izigrala, pred Azrom stoji s ponosom i počinje raditi na poziciji koju nipošto ne želi. Mert se nada da će mu taj trud pomoći da razotkrije planove koji se roje oko njega.

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21h
U idiličnom priobalju Brokenwooda razvila se riboprerađivačka industrija. Ali kad Jared u vrši pronađe odrezanu ljudsku šaku, ispostavi se da idila ima i svoje mračne tajne. Čija je to šaka i je li taj još živ? Sumnja padne na Keelyje, ribarsku obitelj koja svoje ribolovno područje ljubomorno čuva. Ali što je sa suprugom žrtve koja se dugo zadržala na pučini, izvan dohvata mobitelskog signala? A po svemu sudeći, ribolovni zaštitar posvećen je provođenju Božje volje koliko i zaštiti podmorske faune. I tako Mike, Kristin i Breen poniru u mračne primorske dubine, ali iznenadit će ih što će otkriti ispod površine.

Zavada: Bette i Joan, HTV 2 u 22:33h
Počelo je snimanje filma "Tiho, tiho, Charlotte", a svađa eskalira kad Joan sazna tko je novi producent. U trenutku slabosti, Bette otkriva Bobu svoje strahove.

FILMOVI

Vincent, HTV 1 u 20:05h
Nakon što mu se razvedu roditelji, dječak Olivier (Jaeden Lieberher) sprijatelji se s neobičnim susjedom (Bill Murray) . On je bivši ratni veteran, hedonist i totalni čudak. Usprkos protivljenju dječakove majke Maggie (Melissa McCarthy), ovaj će dvojac postati nerazdvojan.

U raljama života, HTV 3 u 22h
Štefica Cvek, daktilografkinja, debeljuškasta i uljuljana u svoju dosadnu svakodnevnicu željna je ljubavi te misli kako će se svi njezini problemi riješiti kada upozna pravog muškarca. Neiskusna s muškarcima, sluša savjete svoje prijateljice Marijane i stare tete s kojom živi. Dunja je redateljica koja režira ljubavni film o jadima punašne službenice Štefice Cvek. Paralelno se odvija Dunjina priča i Štefičina. Iako su različite provenijencije, njihove su priče slične...

Creed: Legenda je rođena, RTL u 22:05h
Legendarni Sylvester Stallone ponovo se vraća ulozi Rockya Balboe. Ipak, ovaj puta Rocky ne ulazi u ring već će svojim iskustvom i savjetima na pravi put pokušati usmjeriti Adonisa, sina slavnog svjetskog šampiona u teškoj kategoriji Appolo Creeda.

Iluzionist, HTV 1 u 23:14h
Eisenheim (Edward Norton) se rodio kao sin stolara u Austro-Ugarskoj. Jednog dana susreće putujućeg mađioničara kraj ceste. Nakon što mu mađioničar pokaže par trikova, i on i stablo pod kojim je sjedio nestanu. Eisenheim ubrzo postaje opsjednut iluzijama. Također se zaljubi u Sophie (Jessica Biel), koja ja nažalost izvan njegovog dosega jer je ona član plemenite obitelji Von Teschen. Ta razlika u staležu ih ne spriječava da se potajno nalaze u tajnom skrovištu u šumi. Eisenheim planira otputovati u Kinu, gdje misli izučiti sve tajne magije. Sophie obećava da će poći s njim. No, na sam dan putovanja, policija dolazi po Sophie te ju odvode od Eisenheima. Eisenheim napušta selo te putuje svijetom, gdje usavršava svoje znanje magije. Petnaest godina kasnije on se vraća kao veliki iluzionist, te na jednoj od svojih predstava ponovo susreće Sophie, no ona je zaručena za Princa Leopolda (Rufus Sewell). Nakon sudbonosnog susreta, Sophie i Eisenheim ponovo osjete onaj stari plamen, no okrutni Princ čini sve da bi uništio Eisenheima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala