Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera nove HBO serije Autsajder
13. siječnja na HBO GO i HBO stiže serija prema istoimenom bestselleru Stephena Kinga

Premijera nove HBO serije "Autsajder"

Nova HBO serija temeljena na istoimenom bestseleru Stephena Kinga, Autsajder (The Outsider), imat će premijeru 13. siječnja na HBO GO-u, kada će prve dvije epizode doći u ponudu. Istog dana će biti prikazane i na HBO kanalu u 20h. Nakon toga će svakog tjedna po jedna nova epizoda imati premijeru.

Ova desetodijelna kriminalistička horor serija prati policijskog detektiva Ralpha Andersona (Ben Mendelsohn) koji istražuje osakaćeno tijelo 11-godišnjeg Frankieja Petersona pronađeno u šumi Georgie. Tajanstvene okolnosti ovog zastrašujućeg zločina potiču Ralpha, koji još tuguje zbog nedavne smrti vlastitog sina, da dovede neortodoksnu privatnu istražiteljicu Holly Gibney (Cynthia Erivo), čije će tajanstvene sposobnosti, nada se on, pomoći objasniti neobjašnjivo.

Ben Mendelsohn glumi detektiva Ralpha Andersona, a Cynthia Erivo je u ulozi Holly Gibney. Uz njih, u seriji glume i Bill Camp kao Howie Salomon, Mare Winningham kao Ralphova supruga Jeannie Anderson, Paddy Considine kao Claude Bolton koji je menadžer lokalnog striptiz kluba, Julianne Nicholson kao Glory Maitland, Yul Vázquez kao detektiv Yunis Sablo, Jeremy Bobb kao privatni istražitelj Alec Pelley i Marc Menchaca kao detektiv Jack Hoskins. Dobitnik Emmyja i Zlatnog globusa Jason Bateman pojavit će se u ulozi Terryja Maitlanda.

Producent serije je Ben Mendelsohn, dok je Jason Bateman istovremeno izvršni producent i redatelj prve dvije epizode. Ostale epizode režirali su Andrew Bernstein, Igor Martinović i Karyn Kusama. Scenarij potpisuje Richard Price, koji je također jedan od izvršnih producenata.

Ne propustite novu seriju Autsajder od 13. siječnja na kanalu HBO i HBO GO.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala