Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ima li šanse za nove nastavke serije Firefly?
Fanovi kultne serija Jossa Whedona već godinama navijaju za nove nastavke, a Fox je otvoren za tu opciju

Ima li šanse za nove nastavke serije "Firefly"?

Izvršni producent serije Firefly Tim Minear ponovno je raspirio vatru među obožavateljima serije koji već godinama navijaju za nastavak serije. Prije par dana objavio je tweet s posljednjeg dana snimanja serije, još iz 2002. godine, nakon čega je to također objavio i Alan Tudyk, jedna od zvijezdi serije.

Naravno, to je potaknulo neka pitanja među obožavateljima pa je TheWrap odlučio ta pitanja uputiti Minearu i Foxovom predsjedniku zabavnog programa Michaelu Thornu. Pitanje je bilo: "Što bi se trebalo dogoditi da se svemirski vestern s Nathanom Fillionom u glavnoj ulozi, vrati na male ekrane?"

"Općeniti odgovor bi bio da svaki put kad pogledamo neke od svojih klasičnih naslova postavljamo sebi pitanje postoji li način da tu priču vratimo i napravimo da bude prikladna za današnje vrijeme kako bi bila jednako upečatljiva kao što je bio original, i ako postoji da smo otvoreni za tu opciju.", rekao je Thorn i dodao: "Osobno sam volio Firefly i gledao sam svaku epizodu. Nisam radio na seriji, ali sam ju volio. Već smo razmišljali o tome, ali smo imali Orville u programu pa se nije imalo smisla imati dvije svemirske franšize u programu."

Kako se Orville od onda preselio na Hulu, mjesto za "svemirsku franšizu" ponovno je postalo dostupno, ali je Thorn rekao kako je Minear trenutno vrlo zaposlen jer radi kao showrunner serije 9-1-1 i njenog nadolazećeg spin-offa 9-1-1: Lone Star.

"Ali mislim da je to dobra ideja.", zaključio je Thorn.

Minear je također rekao kako smatra da će biti vrlo teško okupiti cijelu glumačku ekipu kako bi se snimale nove sezone, ali da postoji mogućnost da se vrate u nekom limitiranom izdanju, možda kroz nekih 8 ili 10 epizoda.

Naravno, ništa od toga nije sigurno niti definitivno, ali možemo se nadati da ćemo još jednom imati priliku gledati ekipu Fireflyja na okupu, pa makar i kroz samo nekoliko epizoda.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala