Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 5.1.
Današnja večer uz izvještaje s Predsjedničkih izbora donosi i poznate filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 5.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 5.1.

SERIJE / EMISIJE

Predsjednički izbori RTL, RTL od 19 sati

Predsjednički izbori HRT, HTV 1 od 19:45 sati

Predsjednički izbori Nova TV, Nova TV od 20:10 sati

FILMOVI

Kapetan Phillips, Doma TV u 19:55 sati
Radnja filma fokusirana je na odnos između kapetana broda Alabama, Richarda Phillipsa (dvostruki Oskarovac Tom Hanks) i somalskog vođe pirata, Musea (Barkhad Abdi) koji ga otima. Phillips i Muse nađu se u nezaustavljivom vrlogu kada Muse i njegova banda napadnu Phillipsov nenaoružan brod; duboko na pučini, 145 milja od somalske obale, njih dvojica će se naći u nemilosti sila koje se nalaze van njihove kontrole.

Harry Potter i plameni pehar, HTV 2 u 20:05 sati
Četvrta je godina Harryja Pottera u Školi čarobnjaštva i vještičarenja u Hogwartsu. Ove godine, po prvi puta nekoliko stotina godina, održat će se natjecanje među trima čarobnjačkim školama, a natjecatelji za ovaj opasan događaj bit će odabrani magičnim putem. Dok Harryjev svijetleći ožiljak gori, najavljujući zlu prisutnost Lorda Voldemorta, Plameni pehar vrši svoju finalnu selekciju za natjecanje - upravo Harryja Pottera.

X-Men 2, Doma TV u 22:10 sati
Nakon što tijekom turističkog razgledavanja Bijele kuće jedan mutant svlada stražu i pokuša atentat na američkog predsjednika McKennu, profesor Charles Xavier shvati da netko ponovno želi izazvati razdor između ljudi i mutanata. Uz pomoć nekoliko osoba obdarenih izuzetnim psihofizičkim sposobnostima iskusni profesor Xavier vodi školu za inteligentnu i paranormalnim moćima obdarenu djecu. Profesor Xavier sumnja da iza pokušaja atentata na predsjednika stoji njegov trenutni zarobljenik i stari protivnik Erik Lensherr zvan Magneto, vođa skupine neprijateljskih mutanata.

Rocky 3, RTL 2 u 22:20 sati
Nakon što je pobijedio Appola Creeda i postao boksački prvak u teškoj kategoriji, Rocky Balboa uživa u lagodnom životu zvijezde i sveameričkog idola. Nakon deset uspješnih obrana titule, vjeruje kako se dovoljno dokazao i da mu u je vrijeme za zasluženu mirovinu. Međutim, pojavljuje se razorna mlada nada Clubber Lang, koji kao prvi izazivač traži priliku da se bori s Rockyjem.

Šifra U.N.C.L.E., Nova TV u 23 sata
U ranim šezdesetima, CIA-in agent Napoleon Solo i KGB-ov operativac Illya Kuryakin sudjeluju u združenoj misiji protiv misteriozne kriminalne organizacije koja pokušava pribaviti nuklearno oružje. Kvalitetna akcija i britki humor ovoga filma osvojit će vas na prvu!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala