Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Siječanj na HBO-u
Prvi mjesec u godini donosi serije "Novi papa", "Autsajder" prema bestseleru Stephena Kinga, komediju "Avenija 5" i nove hit filmove

Siječanj na HBO-u

 
Foto: HBO
 
U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu siječnju premijerno prikazivati na HBO, HBO 2 i HBO 3 kanalima, kao i našim uslugama videa na zahtjev HBO GO i HBO On Demand. 
 
PREMIJERE NOVIH SERIJA I NOVIH SEZONA SERIJA
 
Premijera prve dvije epizode 10. siječnja na HBO GO-u
Premijera na HBO kanalu 14. siječnja u 20.00h
Petkom po dvije nove epizode u HBO GO ponudi, utorkom u 20.00h na HBO kanalu
Pio XIII. je u komi. Nakon pauze, neočekivane koliko i tajanstvene, Voiello uspijeva dovesti Sir Johna Brannoxa, umjerenog, šarmantnog i sofisticiranog engleskog aristokrata, na papsko prijestolje, a on preuzima ime Ivan Pavao III. Novi papa djeluje savršeno, ali skriva slabosti i tajne.

Premijera prve dvije epizode 13. siječnja u 20.00h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u
Premijera na HBO GO-u je 13. siječnja
Temeljena na istoimenom bestseleru Stephena Kinga, serija od 10 epizoda prati policijskog detektiva Ralpha Andersona (Ben Mendelsohn) koji kreće istražiti osakaćeno tijelo 11-godišnjeg Frankieja Petersona pronađeno u šumi Georgie. Tajanstvene okolnosti ovog zastrašujućeg zločina potiču Ralpha, koji još tuguje zbog nedavne smrti vlastitog sina, da dovede neortodoksnu privatnu istražiteljicu Holly Gibney (Cynthia Erivo), čije će tajanstvene sposobnosti, nada se on, pomoći objasniti neobjašnjivo.
 
Premijera 20. siječnja u 21.30h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u 21.30h na HBO-u
Premijera na HBO GO-u je 20. siječnja
Komedija o svemirskom turizmu smještena 40 godina u budućnosti kada Sunčev sustav privlači svakoga. Hugh Laurie glumi Ryana Clarka, kapetana svemirske krstarice Avenija 5. Uglađen, naizgled samouvjeren, kontroliran i privlačan, Ryan je čovjek kojeg želite na čelu u krizi. Josh Gad glumi Hermana Judda, milijardersko lice i ime iza Avenije 5 i cijelog brenda Judd koji uključuje hotele, fitness klubove i svemirski turizam.
 
Premijera 20. siječnja u 21.00h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u 21.00h na HBO-u
Premijera na HBO GO-u je 20. siječnja
HBO predstavlja desetu sezonu nagrađivane humoristične hit-serije u kojoj scenarist, producent i komičar Larry David glumi… scenarista, producenta i komičara Larryja Davida. Svaka epizoda snimljena je dokumentarnim stilom i prati Davida (koji glumi samog sebe) dok upada u nevolje s izmišljenim i stvarnim osobama.
 
Premijera 14. siječnja u 21.00h na HBO-u
Utorkom nova epizoda u 21.00h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
U sedmoj sezoni Ray radi na tome da postane čovjek kakva njegova obitelj treba. Dok napreduje s dr. Amiot, opasnosti iz prošlosti zahtijevaju povratak starog Raya Donovana. Između njujorškog gradonačelnika Eda Ferattija, neumoljivog policajca koji traga za istinom te starih i novih klijenata, Ray se bori da pronađe ravnotežu između rješavanja tuđih i svojih problema.
 
 
Petkom po dvije nove epizode u 21.00h na HBO 3
Sve epizode dostupne na HBO GO-u
Algoritam aplikacije za spojeve ljubitelja hrane okuplja dvoje glavnih likova, momka i djevojku u tridesetima koji se međusobno upoznaju i započinju vezu unatoč sumnjama izazvanim ožiljcima iz prošlih veza. Tijekom nekoliko spojeva otkrit će se gdje im se ukusi preklapaju i jesu li slučajnosti poput njihove ljubavi prema japanskom yuzuu i obostrani prezir prema „gurmanskim pretenzijama“ dovoljne da probude pravu ljubav.
 
Premijera 7. siječnja u 19.00h na HBO-u
Utorkom nova epizoda u 19.00h na HBO-u
Petkom nova epizoda u HBO GO ponudi
Nova sezona pokazat će nam svijet bez Hope Mikaelson i sav kaos koji uz to ide. Za to vrijeme Hope će pokušavati pronaći put natrag do škole koju je naučila zvati svojim domom i prijatelja koje je zavoljela kao obitelj.
 
Cijela sezona dolazi u HBO GO ponudu 17. siječnja
Ovoje priča o uglednoj arhitektici Aleksandri koju, ionako već skrhanu samoubojstvom svoga muža Oscara, još više pogodi kad otkrije da je ovaj vodio dvostruki život s drugom ženom Veronicom i njihovim djetetom. Znajući da će ili poludjeti ili otkriti istinu, Alex prilazi Veronici. Želi joj reći za Oscarovu smrti, ali tada odluči sprijateljiti se s njom pod lažnim identitetom kako bi otkrila zašto je Oscar živio ovu laž.
 
Cijela sezona dolazi u HBO GO ponudu 7. siječnja
Miles Daly (Chris O'Dowd) plaćenik je iz Nevade koji pokušava postati filmski producent u Hollywoodu u pokušaju da ostavi svoju kriminalnu prošlost za sobom i ponovno osvoji svoju odnedavna otuđenu obitelj. Ondje upoznaje Ricka Moreweathera (Ray Romano), propalog producenta nekvalitetnih filmova koji još očajnički vjeruje u holivudsku ljestvicu relevantnosti te nevoljko postaje Milesov partner i vodi ga labirintom šoubiznisa.
 
 
Premijera 29. siječnja na HBO GO-u
Srijedom nova epizoda u HBO GO ponudi
Serija prati skupinu srednjovjekovnih seljana koji pokušavaju ostati pozitivni u vremenu ekstremne nejednakosti u pogledu dohotka, loše zdravstvene skrbi i sveprisutnog neznanja. U 10 epizoda pojavljuju se Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon Bass i Lolly Adefope koji se vraćaju u novim ulogama i suočavaju s novim izazovima.
 
Premijera 17. siječnja u 20.00h na HBO-u
Petkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u
Obje sezone dostupne na HBO GO-u
U drugoj sezoni, dvije godine nakon invazije Britanije, general Aul romanizira voljna keltska plemena uz pomoć keltske kraljice Amene i uništava one koji se tomu pokušavaju oduprijeti. Aulovo ponašanje izaziva sumnju da ima drugi cilj, onaj koji budi duhove Amenine prošlosti i čini njegovu prijetnju druidima sve kritičnijom. Jedini oblik nade za druide i Kelte jest Cait, mlada djevojka koju je obučavao izopćeni druid Divis, da ispuni proročanstvo koje će Britaniju spasiti od Rimljana.
 
Premijera 8. siječnja u 21.00h na HBO 3
Srijedom nova epizoda u 21.00h na HBO 3
Utorkom nova epizoda na HBO GO-u
U nastavku serije zatječemo Spencera Jamesa, sada državnog prvaka američkog nogometa, suočena s teškom odlukom. Hoće li ostati u Beverly Hillsu i igrati za trenera Billyja Bakera ili se vratiti kući u Južni L. A., ponovno se sastati s majkom i bratom te igrati za svog oca – novog glavnog trenera South Crenshaw Chargersa?
 
Premijera 8. siječnja u 21.45h na HBO 3
Srijedom nova epizoda u 21.45h na HBO 3
Sve epizode dostupne u HBO GO ponudi
Ova serija od šest epizoda priča priču o čovjeku koji je utjelovio velike transformacije na prijelazu stoljeća i poznat je kao prvi čovjek koji je upravljao avionom – 14-bis. Smještena u Francuskoj i Brazilu krajem 19. i početkom 20. st., produkcija prati putanju avijatičara, od djetinjstva na obiteljskoj plantaži kave u unutrašnjosti Minas Geraiasa do sofisticiranih pariških salona i zračnih klubova.
 
 
Premijera 9. siječnja u 22.00h na HBO 3
Četvrtkom nova epizoda u 22.00h na HBO 3
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
Revolucionarna dramska serija Ženske priče radikalno je izmijenila jednu generaciju, a ova jesen donosi dugo iščekivani nastavak. Povratničke članice glumačke postave Jennifer Beals, Kate Moennig i Leisha Hailey nastavit će svoje originalne uloge, zajedno s novom grupom raznovrsnih, samosvjesnih LGBTQIA+ likova, koje proživljavaju ljubav, tugu, seks, zapreke i uspjeh u L. A.-u.
 
Premijera 17. siječnja u 22.10h na HBO 3
Petkom nova epizoda u 22.00h na HBO 3
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
Abby je debela 45-godišnja lezbijka koju nesreća i očaj neočekivano dovode u živopisnu vezu koja će je preobraziti. Čikaška improvizatorica Abby McEnany suautorica je i glavna glumica u ovoj jedinstveno ljudskoj humorističnoj seriji.
 
Premijera 19. siječnja u 21.45h na HBO 3
Nedjeljom nova epizoda u 21.45h na HBO 3
Sve epizode dostupne na HBO GO-u
Serija prati dr. Abby Arcane (Crystal Reed) dok istražuje naizgled smrtonosan virus nastao u močvari u gradiću u Louisiani, ali ubrzo otkriva da močvara skriva mistične i zastrašujuće tajne. Kad se iz muljevite baruštine pojavi tajanstveno stvorenje, ona se nađe suočena s noćnim morama natprirodnog svijeta u kojem nitko nije siguran.
 
Premijera 31. siječnja u 21.30h na HBO 3
Petkom nova epizoda u 21.30h na HBO 3
Sve epizode dostupne na HBO GO-u
HBO donosi vam ekskluzivne nefiltrirane razgovore s najvećim imenima iz svijeta sporta i zabave. Serija će vas provesti brijačnicama diljem SAD-a u potrazi za osobama koje iskreno progovaraju o sportu, glazbi, popularnoj kulturi, događajima u svijetu, poduzetništvu i ostalim kulturno relevantnim temama.
 
 
PREMIJERE NOVIH SERIJA I NOVIH SEZONA SERIJA
 
Petkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u
Premijera na HBO GO-u je 6. prosinca
 
Nedjeljom nova epizoda u 21.00h na HBO 3
Utorkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Nova epizoda dolazi u HBO GO ponudu petkom
 
Petkom nova epizoda u 21.00h na HBO-u
Sve sezone dostupne na HBO GO-u
 
MARATONI SERIJA
 
Maraton svih epizoda 6. siječnja od 21.00h na HBO 3
Sve epizode dostupne na HBO GO-u
 
Maraton svih epizoda 11. siječnja od 20.00h na HBO 3
Sve epizode dostupne na HBO GO-u
 
PREMIJERE BLOCKBUSTERA I HIT FILMOVA
 
U filmu X-Men – Dark Phoenix (X-Men: Dark Phoenix), X-Men se suočavaju sa svojim najstrašnijim i najmoćnijim neprijateljem: jednom od njih, Jean Grey. Tijekom spasilačke misije u svemiru Jean gotovo pogine kad je pogodi misteriozna kozmička sila. Nakon što se vrati kući, ova sila ne čini je samo nemjerljivo moćnijom nego i daleko nestabilnijom. Boreći se s tim entitetom u sebi, Jean oslobađa svoje moći na načine koje ne može ni pojmiti ni zadržati u sebi. Premijera: 12. siječnja u 20.00h. Dostupno na HBO GO-u od 12. siječnja.

Disney donosi uzbudljivu i živopisnu igranu adaptaciju animiranog klasika Aladin (Aladdin), uzbudljivu priču o šarmantnom uličaru Aladinu, odvažnoj princezi Jasmine i duhu iz svjetiljke koji je možda ključ njihove budućnosti. U režiji Guya Ritchieja, film ima zvjezdanu glumačku postavu koja uključuje Willa Smitha kao duha iz svjetiljke većeg od života, Menu Massouda kao domišljatog lupeža Aladina te Naomi Scott kao Jasmine, lijepu i odvažnu princezu Agrabe. Premijera: 19. siječnja u 20.00h. Dostupno na HBO GO-u od 19. siječnja.
 
Warner Bros. Pictures i redatelj James Wan donose avanturu punu akcije koja se prostire golemim, vizualno zapanjujućim podmorjem sedam mora, Aquaman (Аquaman), s Jasonom Momoom u glavnoj ulozi. Film otkriva priču o podrijetlu polučovjeka, poluatlantiđanina Arthura Curryja i vodi ga na putovanje života – ono koje ga neće samo prisiliti da se suoči s time tko je on zapravo nego i da otkrije je li dostojan postati ono za što je rođen… Kralj. Premijera: 19. siječnja u 20.00h. Dostupno na HBO GO-u od 19. siječnja.
 
PREMIJERE DOKUMENTARACA
 
Premijera bila 2. siječnja u 21.35h na HBO-u
Dostupno na HBO GO-u od 2. siječnja
Oscarom nagrađeni redatelj Peter Jackson donosi izvanredno novo djelo koje prikazuje Veliki rat kakav nikad niste vidjeli. Koristeći najmoderniju tehnologiju obnavljanja originalnih arhivskih snimaka starih više od 100 godina, Jackson oživljava ljude koji najbolje mogu ispričati tu priču: muškarce koji su bili ondje. Nakon mjeseci kopanja po arhivima BBC-ja i Carskih ratnih muzeja, Jackson je počeo dobivati ideje i strategije kako ispričati ovu priču. Koristeći glasove uključenih muškaraca, film istražuje stvarnost rata na crti bojišnice: njihov stav prema sukobu, kako su jeli, spavali i sklapali prijateljstva, kao i kakav im je život bio izvan rovova tijekom razdoblja dopusta.
 
Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala