Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Justin Bieber se vraća svojim korijenima
Dokumentarna serija o prvom albumu nakon 4 godine stiže na YouTube, tamo gdje je njegova karijera i započela

Justin Bieber se vraća svojim korijenima

Foto: YouTube

Justin Bieber se vraća svojem početku koji ga je proslavio!

YouTube, platforma na kojoj je Bieber ostvario svoj početak karijere, naručio je dokumentarnu seriju o pop zvijezdi i snimanju njegovog novog albuma.

U 10 epizoda serija Justin Bieber: Seasons vodi gledatelje kroz proces nastanka i snimanja Bieberovog novog albuma, prvog nakon pune četiri godine. YouTube seriju opisuje kao "sirov, snažan i intiman pogled na Bieberov kreativni proces". Osim što će gledatelji na taj način saznati više o pjesmama i stvaranju novog albuma, vidjet će i dosad neviđene pojedinosti i snimke s Bieberovog vjenčanja s Hailey Bieber te njihovu svakodnevnicu.

Podsjetimo, Bieber je oduševio svijet svojim cover pjesmama koje je njegova majka objavila na YouTube-u 2007. godine i baš ti videi zaslužni su što ga je otkrio Scooter Braun. Bieber trenutno ima 47,5 pretplatnika na YouTube-u, što je najviše na ovoj platformi.

"Kad sam tek počeo YouTube mi je dao mjesto i zajednicu gdje sam mogao podijeliti glazbu, iskustva i važne trenutke s fanovima. Divno je što će mi baš YouTube biti partner za ovu originalnu dokumentarnu seriju. Želim da fanovi budu dio ovog putovanja", rekao je Bieber u službenoj izjavi.

Epizode će biti dostupne besplatno svima, ali s reklamama. Oni koji ne žele reklame i žele seriju pogledati odjednom morat će izdvojiti 70-ak kuna za uslugu YouTube Premium.

Justin Bieber: Seasons svoju premijeru će imati 27. siječnja i izlazit će dva put tjedno, ponedjeljkom i srijedom. Objavljen je i službeni trailer koji možete pogledati u nastavku.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala