Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najnoviji Sandlerov film Uncut Gems postigao veliki uspjeh za A24
Film malog, neovisnog distributera zaradio je odličnih 18,8 milijuna dolara u prvih pet dana u Sjevernoj Americi

Najnoviji Sandlerov film "Uncut Gems" postigao veliki uspjeh za A24

Foto: YouTube

Kriminalistički triler Uncut Gems, u kojoj Adam Sandler igra za sebe prilično ne-tipičnu ulogu, postala je rekorder zarade u kinima za malu neovisnu tvrtku A24 koja je distributer filma.

Napeti triler smješten je u četvrt Diamond District u New Yorku i govori o karizmatičnom draguljaru koji je neprestano u potrazi za velikom zaradom tako što se kladi na različite stvari koje bi mu mogle donijeti zaradu života te njima ujedno riskira i sve što ima.

U režiji braće Josha i Bennyja Safdieja film je u pet dana u Sjevernoj Americi zaradio odličnih 18,8 milijuna dolara što je mala brojka u usporedbi s velikim blockbusterima, ali je rekordna zarada za neovisnog distributera A24, kojem je dosad najveći rekorder u navedenih pet dana bio Midsommar s 11 milijuna dolara.

Dosad najisplativiji filmovi za A24 bili su prošlogodišnji horor Hereditary koji je tijekom svog prikazivanja zaradio 79 milijuna dolara diljem svijeta (budžet samo 10 milijuna) te humorna drama Lady Bird iz 2017. godine sa zarađenih 78 milijuna dolara.

Prema nekim informacijama Uncut Gems prešao je 20 milijuna dolara, a sve to unatoč lošijoj ocjeni publike koju ima na CinemaScoreu (C+). Kritika je zato puno više naklonjena filmu te ima 93% na Rotten Tomatoes, a Sandler dobiva same pohvale za ulogu draguljara i kompulzivnog kockara Howarda Ratnera te mu se predviđaju razne nagrade. U ostalim ulogama su Lakeith Stanfield, Kevin Garnett, Idina Menzel, Julia Fox i Eric Bogosian.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala