Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HRT pokrenuo istragu zbog pjevačkog uspjeha Katje Kušec
Čak ni TV čelnici ne vjeruju da Katja prolazi unatoč lošim ocjenama, ali namještaljke - nema

HRT pokrenuo istragu zbog pjevačkog uspjeha Katje Kušec

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: HRT

Unatoč poraznim ocjenama stručnog žirija, Katja Kušec i Đani Stipaničev i dalje sudjeluju u showu "Zviejzde pjevaju", naravno, zahvaljujući glasovima publike. Ipak, čak ni čelnici HRT-a nisu mogli povjerovati da se simpatični par iz emisije u emisiju provlači zbog obožavanja javnosti, pa je, prema pisanju Jutarnjeg lista, pokrenuta interna istraga o namještanju. Rezultat? Sve je čisto, nacija zaista obožava Katju i Đanija.

"Osim opće kontrole ispravnosti, povremeno radimo i naknadne upravo zbog toga kako bismo osigurali da sve bude pošteno", rekao je Jutarnjem listu glasnogovornik HRT-a Janoš Roemer, a u raspravu o eventualnom namještanju uključio se i urednik emisije Mario Sedmak: "Zbog zlonamjernih insinuacija ograničili smo pozive s jednog telefonskog broja na maksimalno pet zvanja, a uz to smo iz igre isključili HTV-ove telefone. Sada ne mogu i ne želim reći koliko tko dobiva glasova, ali evidentno je da gledatelji vole Katju i da im se sviđa kako ona pjeva".

Voditeljica Dnevnika oduševljena je interesom javnosti i kaže kako o lobiranju za glasove nema ni govora. "Što se žirija tiče, meni su to sve simpatični ljudi koji rade svoj posao. Najsimpatičnija mi je Martina Tomčić s kojom bih rado otpjevala duet", kaže Katja Kušec, koja je prije nekoliko mjeseci pozornost medija privukla prilično smjelom odjevnom kombinacijom u kojoj je vodila Dnevnik.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala