Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 29.12.
Nedjeljna večer ponovno donosi velike filmske hitove!

TV Preporuke dana – Nedjelja 29.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 29.12.

SERIJE / EMISIJE

Priča o Bogu s Morganom Freemanom, HTV 1 u 21:25 sati
Morgan Freeman istražuje zašto mnoge religije imaju svete zakone i kako ti zakoni utječu na živote vjernika. Od najstarijeg neizmijenjenog primjerka Deset Božjih zapovijedi do pravila po kojima žive konfucijanske zajednice i mudrosti šamanskih tradicija koje se prenose s koljena na koljeno Morgan otkriva što je zajedničko svim tim raznim pravilima.

Jamestown, HTV 2 u 22:10 sati
Henry pokaže mještanima blago koje je pronašao i brzo stekne niz gorljivih prijatelja. Njegov povratak natjera Alice da uzme stvari u svoje ruke. Znanstveni dokaz skrši nade cijelog Jamestowna.

FILMOVI

Čudesne zvijeri i gdje ih naći, Doma TV u 19:55 sati
U glavnoj ulozi gledamo Eddieja Redmaynea koji će glumiti čarobnjaka Newta Scadmandera. Radnja se događa 70 godina prije nego što je saga o Harry Potteru započela. Naziv novog serijala ujedno je naziv knjige koju je Harry čitao prije odlaska u Hogwarts, a koja je obavezna literatura svakog čarobnjaka.

Egzodus: Bogovi i Kraljevi, RTL u 20 sati
Christian Bale kao Mojsije i Joel Edgerton kao Ramzesa II dvoje su nerazdvojnih prijatelja koji su odrasli zajedno. No sudbina im je namijenila sasvim drugačije uloge. Spletom okolnosti postat će smrtni neprijatelji, ali i svjedoci najvećih čuda u ljudskoj povijesti.

Moulin Rouge, HTV 2 u 20:05 sati
Izvrsna, raskošno producirana, izuzetno dinamična, vizualno impresivna i hiperstilizirana romantična mjuzikl/melodrama darovitog australskog glumca, producenta, scenarista i redatelja Baza Luhrmanna zasigurno je najneobičniji film snimljen na početku 21. stoljeća. U Parizu 1900. godine mladi engleski književnik Christian s tugom se prisjeća razdoblja od prije godinu dana. Tada je, unatoč protivljenju svog oca, doputovao u Grad Svjetlosti, želeći upravo na Montmartreu upoznati boemski život pisca. Iznajmivši trošnu sobicu točno preko puta slavnog kluba Moulin Rouge, Christian se jedne večeri iznenadio kad mu je kroz strop u sobu upao bučni Argentinac

Spider-Man: Povratak kući, Nova TV u 22:15 sati
Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio sa Osvetnicima, Peter se vraća kući u kojoj živi s tetom May, a gdje ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Tony Stark. Peter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprječavaju misli kako se još uvijek mora dokazati kao pravi superheroj… A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Peter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac - The Vulture.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala