Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova turska serija 'Azra' od 1. siječnja na Novoj TV
Zavodnik iz serije 'Fazilet i njezine kćeri' i buntovna kći iz 'Tuđeg života' u novoj turskoj uspješnici

Nova turska serija 'Azra' od 1. siječnja na Novoj TV

Nova TV na male ekrane od prvog dana 2020. donosi novu tursku uspješnicu s Alpom Navruzom i Alinom Boz u glavnim ulogama. Glumci otprije poznati po ulogama zavodnika u seriji Fazilet i njezine kćeri i buntovnice iz serije Tuđi život ovoga će se puta naći u ponešto drugačijim ulogama kojima će osvojit gledatelje već u prvim epizodama. Osim zavidne glumačke postave, serija oduševljava i scenarijem koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Serija Azra donosi nevjerojatnu priču o istoimenoj djevojci kojoj se u jednoj noći cijeli život preokrene. Njezin put ubrzo se ukrsti s Dženkom, bogatašem koji dijeli sličnu sudbinu.

Azra je vođena motom da je čovjekovo najveće blago na svijetu imati dom i obitelj kojoj se možeš vratiti, a pred očima gledatelja podastire neizmjernu važnost obiteljskih veza.

Azra u Americi studira sa željom da postane kuharica, a u Tursku se vraća za očev rođendan. Kad joj se po povratku u jednoj noći sruši cijeli svijet, otiskuje se u nepoznato s mlađim bratom Mertom. Dženk je nasljednik Grupe Čelen, a s viješću da je izbačen s fakulteta koji je pohađao u Americi vraća se kući i šokira svoju obitelj.

U seriji, o čijem se glumačkom kadru i scenariju puno govorilo prije početka emitiranja, glavne uloge dijele Alina Boz i Alp Navruz, a pozornost privlači koliko scenarijem, toliko i jakom glumačkom postavom koju čine još i imena poput Seray Gözler,  Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Buraka Tamdoğana te Gökçe Yanardağ.

Nova turska serija Azra na male ekrane stiže 1. siječnja 2020. godine.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala