Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najnoviji Jumanji nadmašio sva očekivanja
"Jumanji: Iduća razina" prvi vikend prikazivanja uvjerljivo se našao na prvom mjestu gledanosti (i u hrvatskim kinima)

Najnoviji "Jumanji" nadmašio sva očekivanja

Foto: YouTube

U Sonyju se nimalo nisu nadali ovakvom uspjehu!

Novi Jumanji pod nazivom Jumanji: Iduća razina u četvrtak je stigao u kina diljem svijeta, a u studiju Sony za taj su film u potpunosti smanjili očekivanja i nisu se nadali velikom uspjehu. No, film ne samo da je ostvario odlično otvaranje, već je postigao najbolje otvaranje u prosincu za studio Sony te 13. najbolje otvaranje u prosincu (što se tiče američkog tržišta).

Jumanji: Iduća razina tako je u Sjevernoj Americi zaradio odličnih 60 milijuna dolara, a u ostatku svijeta je također ostvario fantastičan uspjeh sa 152,5 milijuna dolara (ukupno 212 milijuna dolara). Prethodni Jumanji je prije dvije godine u prvih pet dana u Sjevernoj Americi zaradio 52,7 milijuna dolara te je na kraju na tom tržištu zaradio 404 milijuna, a u ostatku svijeta oko 557 milijuna dolara.

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart i Karen Gillan vratili su se u igru koja ovaj put ima prilično drugačija pravila. Ekipa ponovno uđe u igru kako bi spasili prijatelja, ali ništa nije kako su očekivali pa opet moraju proći kroz nepoznato kako bi pobijedili u najopasnijoj igri na svijetu. Film je ponovno režirao Jake Kasdan, a u ostalim ulogama pojavljuju se neka poznata imena kao što su Danny DeVito, Nick Jonas, Colin Hanks, Awkwafina i drugi.

Kritika i publika dala mu je odlične ocjene, a sad je pitanje s kakvim će se uspjehom prikazivati u narednim tjednima jer već u četvrtak u kina stiže novi Star Wars Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala