Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Večeras posljednja polufinalna emisija
Večeras doznajemo kojih posljednjih troje natjecatelja ćemo gledati u velikom finalu "Supertalenta"

Večeras posljednja polufinalna emisija

Posljednjih desetero kandidata od TOP 40 natjecatelja koji su zbog svog iznimnog talenta odabrani u polufinale od strane žirija, ove nedjelje borit će se za ulazak u finale showa Supertalent. Posljednja emisija donijet će mnoštvo zabave, adrenalina te jakih emocija, a samo oni najbolji osvojit će srca gledatelja i plasirati se u samu završnicu Supertalenta.

Ove nedjelje vidjet ćemo i posljednji zlatni gumb, osmogodišnjeg hula hopera Mateja Matekovića kojega su u polufinale poslali voditelji Igor i Frano, a ovoga puta sa svojim hupovima nastupit će u stilu Johna Travolte iz filma 'Pulp fiction'.

Supružnici Talijan Franco i Mađarica Kathy, poznatiji kao Duo Giurintano, koji su svojim akrobacijama na rolama oduševili cijelu naciju ponovno stižu u Supertalent, a i ovoga puta garantiraju pravi spektakl. Još jedan duo nastupit će u posljednjoj polufinalnoj emisiji – Slovenke Evu i Tinkaru iz Dua Kamikazete gledat ćemo u njihovoj majstoriji -  pole danceu. Na rolama, ali malo na drugačiji način, predstavit će se i Talijan Lorenzo Guslandi, svjetski prvak u rolanju. Imitator Mihael Rako na audiciji je oduševio žiri imitacijama slavnih osoba, a koga će ovoga puta 'skinuti' ne propustite doznati!

Samouki dvadesetogodišnji plesač koji dolazi iz Rogoznice, Hrvoje Vekić, pripremio je zavodljivu koreografiju s kojom planira osvojiti žiri, a istu namjeru imaju i glazbenici The Pillers, braća Darko i Danijel, koji će se za ulazak u finale boriti Beethovenovom 5. simfonijom na rockerski način. Od pjevača vidjet ćemo Dječji zbor glazbene škole Varaždin koji i u polufinalnoj emisiji nastavljaju u istom tonu, s izvedbom grupe Queen, simpatičnu Mariju Šekeriju koja se ovoga puta odlučila predstaviti s Beyoncinom pjesmom, a iz Kalifornije nam ponovno stiže i Ron Holsey, koji je na audiciji oduševio izvedbom pjesme Zlatka Pejakovića, a ove nedjelje nastupit će s pjesmom Krunoslava Kiće Slabinca.

Ne propustite posljednju polufinalnu emisiju i doznajte kojih posljednjih troje natjecatelja ćemo gledati u velikom finalu Supertalenta!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala