Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 13.12.
Današnja večer donosi nekoliko odličnih serija i filmove koje uvijek rado gledamo

TV Preporuke dana – Petak 13.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 13.12.

SERIJE / EMISIJE

Drugo ime ljubavi, Nova TV u 20:15 sati
Maja se ne pojavljuje na dogovorenom piću s Valentinom, već odlazi kod Gorana, koji joj lukavo predlaže da ukrade novce od Karla. Valentina ju uzalud čeka u gostioni. Misleći da ju Karlo nije pustio van, Valentina odlazi u vilu i ugleda Maju i Gorana kako se ljube. Iznevjerena i razočarana u prijateljicu, Valentina njoj i Filipu najavi svoj odlazak na fakultet u Zagreb.

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 20:55 sati
Brokenwood Cheetahs legendarna je mjesna ragbijaška momčad. Serijom od 50 poraza u nizu postavili su državni rekord. A kad su njihovog nesretnog trenera Arnieja Langstonea našli mrtvog - golog i zavezanog za stativu - bilo je i onih koji su u tom zlu vidjeli i neko dobro, ponadavši se da bi ragbijaši mogli opet početi pobjeđivati. No višeg narednika Mikea Sherpherda zbunjuje još nekoliko pitanja. Zašto su Arnieju u grlo nagurali ženske gaćice? I što znače uredno izvezeni inicijali G. G.?

Sigurna kuća, HTV 2 u 22:30 sati
Tom će napraviti veliki korak naprijed u rješavanju slučaja. Trgovca nekretninama Rogera Lanea (Andrew Tiernan) povezao je s nekoliko lokacija na kojima su se dogodile otmice. Lanea uhite. Jane ga ispituje, a dokazi govore mnogo. Povezan je s nizom mjesta zločina. No, to nije sve. Simon Duke izdvojio je Lanea na policijskom prepoznavanju.

FILMOVI

Hollywoodski murjaci, HTV 1 u 20:05 sati
Dvojica karakterno različitih policajaca dobili su zadatak istražiti višestruko ubojstvo u hip-hop klubu u Los Angelesu: cinični,razvedeni veteran,detektiv Gavilan (Harrison Ford) i mladi Calden (Josh Hartnett). Tijekom istrage obojicu muče i privatni problemi. Dok Gavilana tište financijski problemi povezani s njegovim dugim poslom trgovanja nekretninama, Calden mašta o glumačkoj karijeri.

Pripravnik, Nova TV u 21:25 sati
U ovoj komediji o 70-godišnjem umirovljeniku Benu, koji je pritom i udovac te se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom, Robert De Niro je još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu. Kako bi se uključio u društvo, osjećao se korisnim i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa!

Snowden, HTV 1 u 23:45 sati
Politički nabijen triler s Joseph Gordon-Levittom i Shailene Woodley u glavnim ulogama, otkriva nevjerojatnu neispričanu osobnu priču Edwarda Snowdena. Čovjeka koji je razotkrio šokantne informacije o nezakonitom nadgledanju od strane Nacionalne Agencije za Sigurnost i postao jedan od najtraženijih ljudi na svijetu. Mišljenja su podijeljena, za neke je junak, za neke izdajica.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala