Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Filmska i reality akcija u uskršnjoj ponudi RTL Televizije
"Wipeout", "Pobijedi Šolu" i "Hrvatska traži zvijezdu" blagdanski su aduti RTL-a

Filmska i reality akcija u uskršnjoj ponudi RTL Televizije

Nova epizoda game showa "Pobijedi Šolu" Vladu Šolu će u petak, 10. travnja, ponovno suočiti s hrabrim, spretnim i snažnim natjecateljem, pa neka bolji pobijedi i ovaj put! Dva dana kasnije, na sam Uskrs, u nedjelju 12. travnja očekuje nas i premijera još jednoga game showa, natjecateljsko-akcijske poslastice "Wipeout". Projekt koji je oduševio publiku diljem svijeta sada će to napraviti i u Hrvatskoj, svojom jurnjavom po četirima poligonima koji odvažnim natjecateljima kriju mnoge prepreke. Neke će se od njih pokazati nepremostivima.

Subotnje popodne opet je rezervirano za sport, još jedan prijenos utakmice najbolje nogometne lige svijeta, engleske Premier lige. Ovaj put snage će odmjeriti kultni Liverpool, klub koji i kod nas ima mnogo poklonika, i koji se trudi Manchester Unitedu što više otežati put do novog naslova prvaka, te uvijek neugodni Blackburn.

Blagdansko izdanje glazbenog showa "Hrvatska traži zvijezdu" bit će svojevrstan bestoff njegovih najzanimljivijih, najduhovitijih i najneočekivanijih trenutaka.

Naravno, ni ovaj put gledatelje nećemo ostaviti bez niza atraktivnih filmskih naslova, među kojima će biti filmovi različitih žanrova, kako bi svi bili zadovoljni. U subotu navečer vidjeti ćemo poučnu i poticajnu animiranu priču "Preko ograde". Kako bi je naši najmlađi gledatelji pratili bez muke ili asistencije roditelja, sinkronizirana je na hrvatski jezik glasovima vodećih hrvatskih glumaca kao što su, među ostalima, Rene Bitorajac, Ljubomir Kerekeš, Jasna Bilušić i Krešimir Mikić.

"Nemoguća misija 3" zasad je posljednji dio popularne špijunske franšize, u kojem je redatelj J.J. Abrams veći naglasak stavio na odnose među likovima. Naravno, to nipošto ne znači kako će ljubitelji akcije biti zakinuti, jer akcijske scene ovog nastavka bez sumnje spadaju u sam vrh cijelog žanra. Tom Cruise najveći je dio njih izveo bez ikakve kaskaderske pomoći. Nakon što svijet spasi Ethan Hunt, podsjetit ćemo se jedne od nezaboravnih epizoda tate svih tajnih agenata. "James Bond - Samo za tvoje oči" ponovno će nam pokazati kako se to radilo prije nekoliko desetljeća, kada je u ulozi Bonda briljirao Roger Moore.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala