Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Premijera 2. sezone serije American Gods
Američi bogovi ponovno u Hrvatskoj - druga sezona stiže na filmski TV kanal Movie Generation

Premijera 2. sezone serije "American Gods"

Bizarna, jedinstvena i šokantna serija American Gods, koja je prvom sezonom oduševila fanove fantasy žanra i obožavatelje djela Neila Gaimana, s drugom sezonom stiže na naše male ekrane!

Ova uzbudljiva, svježa, raskošna, zapanjujuća pa čak i eksplicitna ekranizacija knjige kultnog britanskog pisca je svakako jedinstvena; ona je umjetnost jednako koliko je i zabava. Ovu višeslojnu seriju treba pratiti otvorenog uma kako bi se osigurao potpuni doživljaj.

Impozantna priča koja je okupila vrhunsku glumačku ekipu, smještena je u današnji SAD i prikazuje svijet u kojem napušteni drevni bogovi šeću zemljom u svom tjelesnom obliku i životare na rubu društva. Bez ikakve predodžbe u što se upušta, glavni junak Shadow Moon kreće na put koji će ga odvesti u središte velike bitke između starih napuštenih bogova i novih modernih bogova suvremenog čovjeka.

Druga sezona Američkih bogova donosi nastavak dinamike, visoku produkciju, moćnu kostimografiju, impresivnu vizualnu kvalitetu, uz izvrsne glumačke izvedbe nesvakidašnjih likova i pomaknutih karaktera.

U drugoj sezoni bitka između Starih i Novih bogova neumoljivo ide prema kritičnoj točki jer se njihove sudbine isprepliću sa sudbinama ljudi. Dok g. Svijet planira osvetu zbog napada na sebe u prvoj sezoni, Shadow se udružuje s Wednesdayem kako bi uvjerio Stare bogove da krenu punom snagom u rat.

Uz Neila Gaimana kao autora istoimenog bestsellera i producenta serije, na drugoj sezoni radili su briljantni Bryan Fuller (Star Trek: Discovery, Hannibal, Pushing Daises, Dead Like Me), Michael Green (Logan, Blade Runner 2049, Green Lantern), a na dijelu serijala i Jesse Alexander, Craig Cegielski, Stefanie Berk i Thom Beers.

Glumačka postava koja je utjelovila Američke bogove je zbilja impresivna: Ian McShane (Deadwood, John Wick), Ricky Whittle (Hollyoak, Single Ladies, Mistresses), Gillian Anderson (The X-Files), Crispin Glover (Back to the Future), kao i Emily Browning (Suckerpunch), Pablo Schreiber (Orange Is the New Black), Kristin Chenoweth (Pushing Daisies), Orlando Jones (Evolution, The Time Machine), Jeremy Davies (Izgubljeni). U drugoj sezoni ekipi se pridružuju Dean Winters, Kahyun Kim i Devery Jacobs.

Podsjetimo se Starih bogova koji su nas impresionirali u prvoj sezoni:

Ian McShane kao nordijski bog Odin, Peter Stormare kao slavenski bog tame Czernobog, Demore Barnes kao Ibis - egipatski bog Thoth, Orlando Jones kao Mr Nancy – afrički bog varalica Anansi, Corbin Bernsen kao Vulcan, Chris Obi kao egipatski bog mrtvih Anubis, Yetide Badaki kao božica ljubavi Bilquis.

Uz Nove bogove iz prve sezone koje su utjelovili Crispin Glover kao bog globalizacije i vođa Novih bogova Mr. World, Bruce Langley kao bog tehnologije Technical Boy, priključuje se Dean Winters kao Mr. Town i Kahyun Kim kao Media umjesto Gillian Anderson.

Prva sezona ove serije moći će se ponovo pogledati od 2.12.2019. (ponedjeljak - četvrtak u 19:00 h), dok je premijera 2. sezone potvrđena za ponedjeljak 16.12.2019. na filmskom TV kanalu Movie Generation.

Serija je zasluženo zaradila 31 nominaciju i za sad je osvojila 2 nagrade. Treća sezona radi se punom parom, a očekivanja su opet visoka!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala