Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novo Snježno kraljevstvo srušilo još jedan rekord
Animirani film već je zaradio 738 milijuna dolara u cijelom svijetu!

Novo "Snježno kraljevstvo" srušilo još jedan rekord

Foto: YouTube

Sukladno očekivanjima Snježno kraljevstvo 2 privuklo je gledatelje diljem svijeta i gotovo će sigurno prijeći zaradu od milijarde dolara.

U SAD-u protekli vikend je prošao u znaku njihovog praznika Dana zahvalnosti pa je tako u 5 dana animirani film zaradio odličnih 123 milijuna dolara. Ovom brojkom nadmašio je prijašnji rekord postignut u te praznične dane koji je držao Igre gladi: Plamen kad je 2013. godine u pet dana zaradio 109 milijuna dolara (taj je film počeo igrati tjedan prije Dana zahvalnosti baš kao i Snježno kraljevstvo 2).

Snježno kraljevstvo 2 je tako u dva vikenda u kinima zaradilo skoro 300 milijuna dolara samo u Sjevernoj Americi (točnije riječ je oko 287 milijuna dolara) dok je u ostatku svijeta samo protekli vikend uzeo još 164 milijuna dolara. U ostatku svijeta tako je zaradio ukupno 451 milijun dolara u dva tjedna što s američkim tržištem iznosi čak 738 milijuna dolara u cijelom svijetu! Prema svemu sudeći ovo će biti šesti Disneyev film ove godine koji će dostići milijardu dolara zarade u kinima.

U novom nastavku Elsa, Anna, Kristoff, Sven i Olaf odlaze u novu, još opasniju avanturu u kojoj moraju saznati porijeklo Elsinih moći koje su jedine koje mogu spasiti Arendell.

Snježno kraljevstvo 2 je veliki hit i u hrvatskim kinima u kojima također igra od 21. studenog i možete ga pogledati u hrvatskoj sinkronizaciji (glasove su posudili Sementa Rajhard, Kristina Krepela, Ronald Žlabur, Andrej Dojkić, Goran Grgić).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala