Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 30.11.
Subota ponovno donosi odlične filmove u udarnom terminu, a za djecu tu je hit "Snježno kraljevstvo"

TV Preporuke dana – Subota 30.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 30.11.

SERIJE / EMISIJE

Zla krv, HTV 2 u 21:45 sati
Cat se nađe pred teškom odlukom jer joj se pruži prilika da ocu namjesti ubojstvo koje nije počinio. Zdvojna Cat mora na vrijeme saznati što se doista dogodilo na dan Maryne smrti prije nego što Jim zauvijek napusti grad.

FILMOVI

Martovske ide, Doma TV u 19:55 sata
Stephen Meyers je vunderkind, majstor svog zanata. Radi kao glasnogovornik u predsjedničkoj kampanji za guvernera Mikea Morrisa koji se u Ohiju bori za predsjedničku nominaciju Demokratske stranke. Kada mu suparnički glasnogovornik ponudi posao u svom timu, Stephen zaboravi o svemu informirati svog šefa. Uskoro će razotkriti prljave osobne tajne koje bi mogle ugroziti Morrisovu političku karijeru.

Bijes pod kontrolom, HTV 1 u u 20:05 sati
Nakon što se ono što je počelo kao sitni nesporazum u avionu potpuno otme kontroli, plašljivi poslovni čovjek Dave Buznik (Adam Sandler) dobiva nalog od suda za odlazak na terapiju kojoj je cilj kontroliranje bijesa, a koju vodi specijalist na tom polju, dr. Buddy Rydell (Jack Nicholson). Kada Buddy počne svoje agresivno liječenje tako što se useli u Daveov stan, Dave se polako počinje pretvarati iz pitomog u potpuno neobuzdanog čovjeka!

Jack Reacher, Nova TV u 20:15 sati
Kad nepoznati strijelac naizgled nasumce oduzme pet života, svi dokazi upućuju na bivšeg vojnika. Na ispitivanju, sve što ima za reći osumnjičenik je: "Dovedite Jacka Reachera!" I tako započinje igra! Jack Reacher kreće u potragu za istinom, borbu protiv neočekivanog neprijatelja s istančanim borilačkim vještinama i oštrim umom!

Snježno kraljevstvo, RTL u 20:35 sati
Veliki kinohit iz 2013., fantastična fantazija vodi nas na putovanje u snježno kraljevstvo, u kojem vladaju sestre Elsa i Anna, u kojem upoznajemo simpatične likove poput snažnog Kristoffa, njegovog lojalnog soba Svena te smiješnog snježnog stvorenja Olafa. U kinima trenutno igra nastavak, Snježno kraljevstvo 2.

Pijanist, HTV 1 u u 21:55 sati
Briljantan pijanist Wladyslaw Szpilman (Adrien Brody) , poljski Židov, svjedok je stavljnja ograničenja od Nacista na Židove u Varšavi, glavnom gradu Poljske. Njegova obitelj je na redu da je prebace u nacističke radne logore, ali on uspijeva pobjeći i izmiče Nacistima te nastavlja živjeti u ruševinama Varšave.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala