Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prosinac na HBO-u
Stižu svi "Harry Potter" filmovi, "Dumbo", "Groblje kućnih ljubimaca", nastavak "Čudesnih zvijeri" i "Osvetnici: Završnica"!

Prosinac na HBO-u

 
Foto: HBO
 
U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u prosincu premijerno prikazivati na HBO, HBO 2 i HBO 3 kanalima, kao i našim uslugama videa na zahtjev HBO GO i HBO On Demand.
 

PREMIJERE NOVIH SERIJA I NOVIH SEZONA SERIJA

Premijera svih epizoda 25. prosinca na HBO GO-u
Premijera na HBO 3 kanalu će biti u siječnju
Algoritam aplikacije za spojeve ljubitelja hrane okuplja dvoje glavnih likova, momka i djevojku u tridesetima koji se međusobno upoznaju i započinju vezu unatoč sumnjama izazvanim ožiljcima iz prošlih veza. Tijekom nekoliko spojeva otkrit će se gdje im se ukusi preklapaju i jesu li slučajnosti poput njihove ljubavi prema japanskom yuzuu i obostrani prezir prema „gurmanskim pretenzijama“ dovoljne da probude pravu ljubav.
 
Premijera 6. prosinca u 20.00h na HBO-u
Petkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u
Premijera na HBO GO-u je 6. prosinca
Radnja treće sezone odvija se nakon što graničari zadrže dva migranta koji pokušavaju pobjeći iz Poljske u Ukrajinu. Slijedeći ih u stopu, Rebrow slučajno naiđe na mjesto zločina. Nasilno ubojstvo šokira Poljsku. Markowski otvara istragu, dok Rebrow moli Dobosza za pomoć sumnjajući da taj slučaj skriva nešto više.
 
Premijera 22. prosinca u 21.00h na HBO 3
Nedjeljom nova epizoda u 21.00h na HBO 3
Utorkom nova epizoda u HBO GO ponudi
Nakon što je izbačena iz vojne škole i nakon godina brutalne obuke preživljavanja, Kate Kane se vraća kući upravo kada se banda Alisa u zemlji čudesa namjerila na njezina oca i njegovu zaštitarsku tvrtku otevši njegovu najbolju časnicu Sophie Moore. Kako bi pomogla svojoj obitelji i svomu gradu, Kate će morati postati ono što njezin otac prezire – osvetnički vitez tame.
 
 
Premijera 6. prosinca na HBO GO-u
Nova epizoda dolazi u HBO GO ponudu petkom
Pričaj mi priču autora Kevina Williamsona uzima najdraže svjetske bajke i reinterpretira ih kao mračne i izopačene psihološke trilere. Istražujući potpuno novi niz bajki i likova, druga sezona u 10 epizoda prikazat će priče o trima legendarnim princezama – Ljepotica i zvijer, Uspavana ljepotica i Pepeljuga – kakve ih prije nismo vidjeli.
 
Premijera 9. prosinca na HBO GO-u
Nova epizoda dolazi u HBO GO ponudu ponedjeljkom
Revolucionarna dramska serija Ženske priče radikalno je izmijenila jednu generaciju, a ova jesen donosi dugo iščekivani nastavak. Povratničke članice glumačke postave Jennifer Beals, Kate Moennig i Leisha Hailey nastavit će svoje originalne uloge, zajedno s novom grupom raznovrsnih, samosvjesnih LGBTQIA+ likova, koje proživljavaju ljubav, tugu, seks, zapreke i uspjeh u L. A.-u.
 
Premijera 9. prosinca na HBO GO-u
Nova epizoda dolazi u HBO GO ponudu ponedjeljkom
Abby je debela 45-godišnja lezbijka koju nesreća i očaj neočekivano dovode u živopisnu vezu koja će je preobraziti. Čikaška improvizatorica Abby McEnany suautorica je i glavna glumica u ovoj jedinstveno ljudskoj humorističnoj seriji.
 
 
Cijela sezona dolazi u HBO GO ponudu 21. prosinca
Sve prethodne sezone već su dostupne na HBO GO-u
Nakon emotivno nabijenog finala treće sezone, Šifra zločina vraća se s četvrtom sezonom. Kako smo saznali u finalu, Jane je otrovana ZIP-om, istom drogom kojom joj je pamćenje izbrisano u premijeri serije. Pateći od iste bolesti, njezin je brat Roman tražio lijek i skrio podatke po cijelom svijetu. Tim će slijediti trag tajanstvenih mrvica koji vodi do posve novih zločina koje moraju riješiti i, uz malo sreće, do lijeka za Janein spas.
 

NOVE EPIZODE HIT SERIJA

Utorkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Ponedjeljkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Petkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u
Sve epizode dostupne na HBO GO-u
 
Ponedjeljkom nova epizoda u 21.00h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Utorkom nova epizoda u 21.00h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Ponedjeljkom nova epizoda u 21.30h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Nedjeljom nova epizoda u 21.00h na HBO 3
Sve epizode dostupne na HBO GO-u
 
Srijedom nova epizoda u 22.00h na HBO 3
Sve epizode dostupne na HBO GO-u
 
Petkom nova epizoda u 21.00h na HBO-u
Četvrtkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Nove epizode utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom na HBO 3
Sve sezone dostupne na HBO GO-u
 
Subotom nova epizoda na HBO 3
Petkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Petkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Četvrtkom nova epizoda u 22.00h na HBO 3
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Petkom nova epizoda u 22.00h na HBO 3
Subotom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Utorkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 

MARATONI SERIJA
 

ČUVARI (Watchmen)
Maraton svih epizoda 28. prosinca od 20.00h na HBO 3
 
Maraton cijele druge sezone 7. prosinca od 20.00h na HBO 3
 

PREMIJERE BLOCKBUSTERA I HIT FILMOVA

Svi Harry Potter filmovi temeljeni na bestselerima J. K. Rowling dolaze na HBO i HBO GO u prosincu! Na svoj 11. rođendan, Harry Potter (Daniel Radcliffe), koji živi u bijedi s tetom i ujakom koji ga ne žele, sazna od diva po imenu Hagrid (Robbie Coltrane) da je siroče moćnih čarobnjaka. Harryju nude mjesto u prestižnom Hogwartsu, internatu za čarobnjake koji postoji u svijetu magije i fantastike izvan turobne egzistencije normalnih ljudi ili bezjaka. Premijera: Svi filmovi će biti dostupni na HBO GO-u od 1. prosinca, dok će na HBO kanalu biti emitirani subotom i nedjeljom.

Veličanstvena igrana pustolovina Dumbo, studija Disney i vizionarskog redatelja Tima Burtona proširuje voljenu klasičnu priču u kojoj se slave različitosti, cijene obitelji, a snovi se vinu u zrak. Vlasnik cirkusa Max Medici unovači bivšu zvijezdu Holta Farriera i njegovu djecu da se brinu o mladunčetu slona čije ga prevelike uši čine predmetom ismijavanja u cirkusu koji ionako već ima teškoća. Ali kada otkriju da Dumbo može letjeti, cirkus doživljava nevjerojatan povratak privukavši uvjerljivog poduzetnika V. A. Vandeverea koji regrutira osebujnog slonića za svoj najnoviji, veličanstveni zabavni park, Dreamland. Premijera: 1. prosinca u 20.00h na HBO-u. Dostupno na HBO GO-u od 1. prosinca.
 
Radnja filma Posljedice smještena je u poslijeratnu Njemačku 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) stiže u ruševine Hamburga po cičoj zimi kako bi se ponovno našla sa svojim suprugom Lewisom (Jason Clarke), britanskim pukovnikom zaduženim za obnovu razorenoga grada. No kad krenu u njihov novi dom, Rachael zapanji saznanje da je Lewis donio neočekivanu odluku: dijelit će veliku kuću s njezinim prethodnim vlasnicima, njemačkim udovcem (Aleksandrom Skarsgårdom) i njegovom problematičnom kćeri. U ovoj nabijenoj atmosferi neprijateljstvo i tuga ustupaju mjesto strasti i izdaji. Premijera: 8. prosinca u 20.00h na HBO-u. Dostupno na HBO GO-u od 8. prosinca.
 
Osvetnici: Završnica je četvrti nastavak u sagi o Osvetnicima, kulminacija 22 međusobno povezana Marvelova filma i vrhunac epskog putovanja. Najveći svjetski heroji napokon će shvatiti koliko je naša stvarnost krhka – i kolike je žrtve potrebno podnijeti da je sačuvaju – u priči o prijateljstvu, timskom radu i zanemarivanju različitosti da bi se prevladala nemoguća zapreka. Premijera: 15. prosinca u 20.00h na HBO-u. Dostupno na HBO GO-u od 15. prosinca.

Na temelju klasičnog horor-romana Stephena Kinga, Groblje kućnih ljubimaca, slijedi dr. Louisa Creeda (Jason Clarke) koji nakon preseljenja sa suprugom Rachel (Amy Seimetz) i njihovo dvoje male djece iz Bostona u ruralni Maine otkriva tajanstveno groblje skriveno duboko u šumi u blizini novog obiteljskog doma. Kad se dogodi tragedija, Louis se obraća svom neobičnom susjedu Judu Crandallu (John Lithgow) pokrećući opasnu lančanu reakciju koja oslobađa nezamislivo zlo uz užasne posljedice. Premijera: 22. prosinca u 20.00h na HBO-u. Dostupno na HBO GO-u od 22. prosinca.
 
Iz mašte autorice čarobnjačkog svijeta J. K. Rowling dolaze nam Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela, čarobna pustolovina čija je radnja smještena prije vremena Harryja Pottera. Na kraju prvog filma moćnog mračnog čarobnjaka Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp) uhitila je MACUSA (Čarobnjački kongres SAD-a), uz pomoć Newta Scamandera (Eddie Redmayne). Ali ispunivši prijetnju, Grindelwald je izbjegao pritvor i krenuo okupljati sljedbenike, od kojih većina i ne sluti njegov istinski plan: uzdići čistokrvne čarobnjake na vlast nad svim nemagičnim bićima. U nastojanju da spriječi Grindelwaldove planove, Albus Dumbledore (Jude Law) traži pomoć svog bivšeg učenika Newta Scamandera koji pristaje nesvjestan opasnosti koje predstoje. Premijera: 29. prosinca u 20.00h na HBO-u.Dostupno na HBO GO-u od 29. prosinca.

SKRIVENA NOVOGODIŠNJA PREMIJERA

Ne propustite novogodišnji film iznenađenja 31.12.2019. u 21.40h na HBO-u!
 

PREMIJERE DOKUMENTARACA

Premijera 5. prosinca u 22.00h na HBO-u
Odmah dostupno na HBO GO-u
Kazalište Apollo kronika je jedinstvene povijesti i suvremenog nasljeđa tog znamenitog njujorškog kazališta. U posljednjih 85 godina ono što je započelo kao utočište marginaliziranih umjetnika postalo je posvećena dvorana crnačke izvrsnosti i osnaživanja. Film objedinjuje arhivske isječke glazbenih, komičnih i plesnih predstava, zakulisne verité snimke ekipe koja vodi kazalište te intervjue s umjetnicima kao što su Common, Jamie Foxx, Savion Glover, Patti LaBelle, Smokey Robinson i Pharrell Williams. U ovom filmu redatelj Roger Ross Williams ne istražuje samo borbu crnačkih života u Americi nego i ulogu koju umjetnost igra u toj borbi te važnost koju Apollo nastavlja imati u kulturnom razgovoru osvjetljavajući put naprijed.
 
Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala