Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona Netflixove serije Sex Education dobila datum premijere
Gillian Anderson i Asa Butterfield vraćaju se u novoj sezoni sredinom siječnja 2020.

Druga sezona Netflixove serije "Sex Education" dobila datum premijere

Foto: YouTube

Odlična vijest za fanove serije Sex Education!

Netflix je konačno objavio datum premijere za novu sezonu tinejdžerske humorne dramske serije. Gillian Anderson i Asa Butterfield vraćaju se 17. siječnja 2020. godine s osam novih epizoda, dakle malo više od godinu dana od premijere prve sezone.

Radnja serije prati sramežljivog srednjoškolca Otisa Milburna (Butterfield) koji živi sa svojom majkom Jean (Anderson), seksualnom terapeutkinjom. Prva sezona završila je kad su Otis i prijateljica Maeve osnovali kliniku za sesksualnu terpaiju u školi kako bi iskoristili Otisovu neobičnu intuiciju za davanje seksualnih savjeta. U drugoj sezoni Otis će se boriti sa svojim novim seksualnim nagonima, pokušavati održati vezu s Olom i istovremeno pokušati popraviti svoj zahlađeni odnos s Maeve. I sve to dok školu potresa problem sa sve češćim slučajevima klamidije koji samo potvrđuju da je školarcima seksualna edukacija prijeko potrebna.

U ostalim ulogama su Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley i Mimi Keene. Autorica, scenaristica i izvršna producentica serije je Laurie Nunn, a drugu sezonu će režirati Ben Taylor, Alice Seabright i Sophie Goodhart.

Netflix je prvu sezonu izbacio 11. siječnja ove godine, a drugu je sezonu najavio još početkom veljače. Službeni trailer za novu sezonu još nije objavljen.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala