Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Supertalent - Ove nedjelje kreću emisije uživo
Novost sedme sezone – iz uzavrele atmosfere iz backstagea na YouTube kanalu Nove TV javljat će se Mia Kovačić

"Supertalent" - Ove nedjelje kreću emisije uživo

Foto: Nova TV

Nakon što je žiri odabrao TOP 40 natjecatelja, ove nedjelje kreću emisije uživo, odnosno polufinalne emisije u kojima će se odabrani kandidati boriti za glavnu nagradu od 200 tisuća kuna te laskavu titulu pobjednika sedme sezone Supertalenta.

No, osim što će gledatelji moći uživati u uzbudljivim nastupima natjecatelja na ekranu, dašak atmosfere i zbivanja iz backstagea donijet će Mia Kovačić u emisiji na YouTube kanalu Nove TV – Backstage s Miom. Zbivanja iza kamera za vrijeme snimanja emisija oduvijek su zanimala publiku, a ova emisija na YouTubeu donosi upravo to – uvid u procese iza kamera, kao i komunikaciju korisnika u stvarnom vremenu sa svojim omiljenim natjecateljima, voditeljima ili članovima žirija.

„Emisija Backstage s Miom na YouTubu gledateljima će donositi ekskluzivan sadržaj kojega nikada prije nisu imali priliku vidjeti, a oduvijek ih je zanimalo što se to sve događa iza kamera. Emisija će svoju premijeru imati upravo ove nedjelje prije i za vrijeme prve live emisije Supertalenta, a osim što će iz prve ruke moći vidjeti kako se natjecatelji, žiri i voditelji pripremaju za emisiju, kakve su reakcije nakon nastupa, imat će i priliku s njima u stvarnom vremenu i komunicirati. Ja ću, dakle, biti produžena ruka publike, njihov špijun u svijetu backstagea te glasnik oko svega što ih zanima“ izjavila je Mia Kovačić, lice Nove TV i voditeljica emisije Backstage s Miom na YouTube kanalu Nove TV.

Sedma sezona Supertalenta donosi još neke novitete, a odnosi se na izbor finalista. Naime, u svakoj polufinalnoj emisiji prva dva najbolje plasirana kandidata idu direktno u finale, dok trećeg bira žiri, neovisno o plasmanu kojega je osvojio. Svakog tjedan jedan član žira je predsjedavajući i priopćava zajedničku odluku žirija o odabranom kandidatu koji ide dalje. Sveukupno 12 natjecatelja borit će se u finalu za pobjedu.

Već ove nedjelje dobit ćemo prva tri finalista, a za prolaz u finale borit će se pjevači Stella Scholaja koja će nastupiti s vlastitom pjesmom, Damiano Roi s opernom arijom te zlatne dame Dream team Babe koje je u polufinale stiskom zlatnog gumba lansirao Davor Bilman. Vidjet ćemo mladu pijanisticu Nuo Cheng, kralja zabave Buki Skandal, kao i mlade glazbenike iz Benda glazbene škole Bonar. Do finala će pokušat otplesati plesna skupina Universe dance, dvojac breakdancera Kiki i Kiki te talijanski baletan Filippo Jorio. Sa svojim talentom balansiranja ponovno ćemo vidjeti Hayforda Okinea, a tko će se od njih najviše svidjeti publici te postati prvi finalisti, ne propustite doznati u prvoj emisiji uživo ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala