Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zasad ništa od nastavka Jokera?
Nakon ekskluzivne vijesti kako su u tijeku dogovori oko nastavka, jučer je to (ponovno) demantirano

Zasad ništa od nastavka "Jokera"?

Foto: YouTube

Nastavak je nekima zgodna ideja, ali zasad to ostaje samo to – ideja.

The Hollywood Reporter u srijedu je prenio vijest kako su krenuli dogovori redatelja Jokera Todda Phillipsa s Warner Bros.-om oko nastavka megahita Joker koji je neki dan prešao zaradu od milijardu dolara i time postao prvi film u povijesti s oznakom R kojem je to uspjelo. Iako se mogućnost nastavka mnogima sviđa, Phillips i ko-scenarist Scott Silver navodno nikad nisu imali takve planove.

Jedan pouzdani izvor negira da se Phillips uopće susreo sa šefom Bros.-a Tobyjem Emmerichom kako bi razgovarali o novom filmu te još navodi kako Phillips nikad nije imao planova razviti priče o drugim negativcima iz DC svijeta. Drugi izvor navodi da ako se nešto i događa da je riječ tek o preliminarnim razgovorima: nastavak nije u potpunosti otpisan, ali nije niti neki prioritet.

Phillips je već nekoliko puta rekao da je Joker samostalna priča, a Warner Bros. ionako ima prilično popunjen raspored s DC projektima: Matt Reeves radi na filmu The Batman u kojem će se u naslovnoj ulozi prvi put pojaviti Robert Pattinson(u kinima ga očekujemo 25.6.2021.), radi se nastavak Wonder Woman s Gal Gadot (5.6.2020.) te spin-off Shazama! Black Adam u kojem je naslovnu ulogu dobio Dwayne Johnson (22.12.2021.). Spomenimo i Margot Robbie koju ćemo gledati u Birds of Prey početkom sljedeće godine (7.2.2020.) i Jamesa Gunna koji slaže novi nastavak Suicide Squada (6.8.2021.).

Joaquin Phoenix po mnogima je fantastično odglumio Arthura pa se očekuje njegova nominacija za Oskara za glavnu mušku ulogu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala