Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte prvi teaser trailer za animirani film SCOOB!
Sljedeće godine u kina nam stiže priča o omiljenom psu Scoobyju i njegovoj poznatoj ekipi

Pogledajte prvi teaser trailer za animirani film "SCOOB!"

Foto: YouTube

Jeste li se ikada pitali kakvi su Scooby-Doo i Shaggy bili prije nego što su se pridružili legendarnoj ekipi Mistery Inc.? Warner Bros. će vam sljedeće godine dati odgovor!

Izišao je prvi teaser trailer za animirani film Scoob! u kojem ćemo saznati mnoge tajne i činjenice o omiljenoj ekipi koja već desetljećima rješava najsloženije misterije i zadatke.

U sinopsisu stoji kako je riječ o prvom dugometražnom animiranom filmu za veliki ekran u kojoj su dosad neviđene avanture Scoobyja i ostale ekipe. Animirani film pokazat će nam kako su se Scooby i Shaggy sreli, kako se dvojac potom upoznao s mladim detektivima Fredom, Velmom i Daphne te kako su dospjeli do svog prvog slučaja. Nakon stotine riješenih slučajeva u filmu će se ekipa suočiti s dosad možda najvećom misterijom: opakim planom da pas duh Cerberus zavlada svijetom! Ekipa će usput otkriti da Scooby ima tajno naslijeđe i sudbinu veću nego što je itko mislio...

Ovo je prvi dugometražni film o Scoobyju nakon što smo 2004. godine mogli gledati Scooby Doo 2 u igranoj verziji koja nije postigla neki uspjeh (kao niti njegov igrani prethodnik) pa je povratak u animiranu verziju bio sasvim logičan korak. Scoob! tako donosi novu 3D CGI animaciju pa ćemo omiljene Hanna-Barbera likove vidjeti u ponešto novijem, osvježenom izdanju.

U originalnoj verziji glasove su posudili Zac Efron (Fred), Will Forte (Shaggy), Gina Rodriguez (Velma), Amanda Seyfried (Daphne), Frank Welker (Scooby-Doo), Jason Isaacs (Dick Dastardly) i Mark Wahlberg (Blue Falcon).

Scoob! u kinima očekujemo 15. svibnja 2020. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala