Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jude Law kao stari i John Malkovich kao novi papa u nastavku serije Mladi papa
Redatelj Paolo Sorrentino donosi novu sezonu hit serije iz 2016. koja je dobila novi naslov: "The New Pope"

Jude Law kao stari i John Malkovich kao novi papa u nastavku serije "Mladi papa"

Foto: YouTube

Stiže novi Papa, a njegovo ime je John Malkovich.

Iz HBO-a stiže novi trailer za seriju The New Pope (Novi papa) iliti drugu sezonu odlično prihvaćene dramske serije Mladi papa u kojoj je Jude Law vrhunski odglumio kompleksnog i konfliktnog Pija XIII. (Lenny Belardo) koji je bio prvi američki papa.

Na kraju prve sezone vidjeli smo da je Pio XIII. završio u komi nakon velike propovijedi u Bazilici svetog Marka što znači da Crkva mora izabrati novog papu. Odluka pada na kardinala Johna Brannoxa kojeg glumi odlični Malkovich, a koji si uzima ime Ivan Pavao III. Novi papa je željan publiciteta i želi postati slavna osoba te tvrdi da to nije taština, već nužnost njegove službe. Sve to će zabrinuti Vatikan jer ispada da je novi papa nestabilan, što on sam za sebe potvrđuje u sceni kad ispovijeda svoje grijehe. Na kraju ima još jedan problem s novim papom, a taj je da stari nije mrtav: Pio XIII. je samo u komi pa Vatikan mora biti spreman na borbu moći kad se on probudi i dođe u sukob s Ivanom Pavlom III.

U ostalim ulogama su Silvio Orlando, Javier Camara i Cecile de France s tim da bi se u seriji trebali pojavili Sharon Stone i Marilyn Manson. Za režiju je ponovno zaslužan talijanski redatelj Paolo Sorrentino koji je 2013. osvojio Oscara u kategoriji najboljeg stranog filma za dramu Velika ljepota, a režirao je svih devet epizoda nove sezone. Scenarij su s njim napisali Umberto Contarello i Stefano Bises.

Serija Novi papa na HBO stiže u siječnju 2020. godine, a u nastavku pogledajte zanimljiv trailer koji nudi puno više od onog objavljenog ranije ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala