Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Studeni na HBO-u
Ovaj mjesec donosi odlične filmske naslove, nove serije i nastavke omiljenih serija

Studeni na HBO-u

 
Foto: HBO
 
U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu studenom premijerno prikazivati na HBO, HBO 2 i HBO 3 kanalima, kao i našim uslugama videa na zahtjev HBO GO i HBO On Demand.
 

PREMIJERE NOVIH SERIJA I NOVIH SEZONA SERIJA

 
Premijera 5. studenoga u 20.00h na HBO-u
Utorkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u
Premijera na HBO GO-u je 4. studenoga
Adaptacija istoimene nagrađivane trilogije Philipa Pullmana koja se smatra modernim remek-djelom maštovite fikcije  prate Lyru (Dafne Keen), naizgled običnu, ali hrabru mladu ženu iz drugog svijeta. Lyrina potraga za otetim prijateljem otkriva mračnu zavjeru koja uključuje ukradenu djecu i pretvara se u potragu za poimanjem misterioznog fenomena zvanog Prašina. Dok putuje svjetovima, uključujući i onaj koji nam je poznat, Lyra upozna odlučnog i odvažnog dječaka po imenu Will. Zajedno susreću izvanredna bića i opasne tajne, a sudbine i živih i mrtvih u njihovim su rukama.
 
 
Premijera 18. studenoga na HBO GO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
U sedmoj sezoni Ray radi na tome da postane čovjek kakva njegova obitelj treba. Dok napreduje s dr. Amiot, opasnosti iz prošlosti zahtijevaju povratak starog Raya Donovana. Između njujorškog gradonačelnika Eda Ferattija, neumoljivog policajca koji traga za istinom te starih i novih klijenata, Ray se bori da pronađe ravnotežu između rješavanja tuđih i svojih problema.
 
Premijera prve dvije epizode 17. studenoga u 21.00h na HBO 3
Nedjeljom nova epizoda u 21.00h na HBO 3
Sve epizode dolaze u HBO GO ponudu 17. studenoga
Godina je 1989. Marie je profesionalna violinistica koja je sa svojim suprugom disidentom Viktorom pobjegla iz totalitarne Čehoslovačke u Englesku prije 12 g. Ali sad je u zraku nada. Marie želi iskoristiti promjene da opet vidi obitelj nakon svih tih godina. Ali ubrzo nakon povratka u Prag postaje jasno da je napravila fatalnu pogrešku. Viktor nestaje u dramatičnim okolnostima. Je li još živ? Što god bilo, Marie mora saznati što mu se dogodilo. Ali što ako nije spremna za istinu? Jer ispada da ona nije jedina koja traži Viktora. Tajne službe nekoliko različitih zemalja također ga pokušavaju pronaći. Vrijeme istječe jer se pad Željezne zavjese bliži.
 
Premijera prve dvije epizode 20. studenoga u 22.00h na HBO 3
Srijedom nova epizoda u 22.00h na HBO 3
Sve epizode dolaze u HBO GO ponudu 20. studenoga
Nakon što se prošle sezone suočio s Emilianom, u trećoj se sezoni na Relua se vodi sveopći lov dok on koristi sve i svakoga kako bi ostao korak ispred svog protivnika. U pitanje nije dovedena samo njegova sloboda nego i cijelo carstvo njegove mafijaške obitelji koje je sada na putu da postane globalno.
 
Premijera 16. studenoga u 21.00h na HBO-u
Petkom nova epizoda u 21.00h na HBO-u
Četvrtkom nova epizoda u HBO GO ponudi
U drugoj sezoni sukob između zaraćenih klanova razbuktava se kada psihopatkinja u nastajanju Annie Wilkes – Kingova medicinska sestra iz pakla – upadne u zasjedu u Castle Rocku.

Cijela druga sezona dolazi u HBO GO ponudu 7. studenoga
Prva sezona dostupna odmah na HBO GO-u
U drugoj sezoni, dvije godine nakon invazije Britanije, general Aul romanizira voljna keltska plemena uz pomoć keltske kraljice Amene i uništava one koji se tomu pokušavaju oduprijeti. Aulovo ponašanje izaziva sumnju da ima drugi cilj, onaj koji budi duhove Amenine prošlosti i čini njegovu prijetnju druidima sve kritičnijom.
 
Premijera 7. studenoga u 19.20h na HBO 3
Nove epizode utorkom, srijedom, četvrtkom i petkom na HBO 3
Sve sezone dostupne na HBO GO-u
Hit-serija prema najprodavanijim romanima Leva Grossmana vraća se s trećom sezonom, a Quentin Coldwater (Jason Ralph) i njegovi mađioničarski prijatelji sada se suočavaju sa svijetom bez magije. Lišeni svojih posebnih moći, Quentin i drugi mađioničari očajnički traže način da vrate magiju. Ali da bi povratili izgubljeno, moraju krenuti u epsku potragu koju ne mogu izvršiti sami. Sada se više nego ikad naši heroji moraju oslanjati jedni na druge dok riskiraju sve da vrate magiju.
 
 
Premijera 9. studenoga u 11.40h na HBO 3
Subotom nova epizoda na HBO 3
Petkom nova epizoda u HBO GO ponudi
Za jedanaestogodišnjeg Sheldona Coopera nije lako odrastati u istočnom Teksasu. Biti genijalan um kakav se rađa jedanput u generaciji, sposoban za naprednu matematiku i znanost, nije uvijek korisno u zemlji gdje kraljuju američki nogomet i crkva. I dok se ranjivi, daroviti i pomalo naivni Sheldon nosi sa svijetom, njegova vrlo normalna obitelj mora pronaći način da se nosi s njim.
 
Premijera 14. studenoga u 22.00h na HBO 3
Četvrtkom nova epizoda u 22.00h na HBO 3
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
Bruna Lombardi vraća se kao seksologinja i terapeutkinja Sofia Prado, direktorica Instituta Tantra. U drugoj sezoni pridružuje se istražitelju Luisu (Carlos Alberto Riccelli) i novinaru Vicenteu (Alejandro Claveaux) kako bi istražili Danielovo ubojstvo (João Paulo Lorezon). U prvih nekoliko epizoda skupina hakera pokušava doći do osjetljivih podataka o korumpiranoj mreži koju vodi bankar i biznismen Edgar Eleno Andreazza (Paulo Gorgulho).
 
 
Cijela sezona dolazi u HBO GO ponudu 18. studenoga
Sve prethodne sezone dostupne odmah na HBO GO-u
Na temelju jednog od najuspješnijih i najpopularnijih stripova svih vremena, koji je napisao Robert Kirkman, ova surova drama prikazuje život u mjesecima i godinama nakon zombi-apokalipse.
 
Cijela druga sezona dolazi u HBO GO ponudu 1. studenoga
Cijela treća sezona dolazi u HBO GO ponudu 4. studenoga
Cijela prva sezona dostupna odmah na HBO GO-u
Nakon što su izgubili majku u nesreći svemirskog broda, brat i sestra stižu u elitni internat za darovite buduće vođe: Greenhouse. Pridružuju se dvjema sukobljenim kućama unutar škole. Uskoro, zagonetni razvoj događaja privuče suparničke kuće u tajnu istragu u kojoj otkriju destruktivnu spletku. Samo udruživanjem snaga mogu spasiti zemlju od katastrofe. Dok se bore protiv zla, heroji Greenhousea također se nose s tipičnim tinejdžerskim problemima.
 
Sve epizode dolaze u HBO GO ponudu 8. studenoga
Serija prati dr. Abby Arcane (Crystal Reed) dok istražuje naizgled smrtonosan virus nastao u močvari u gradiću u Louisiani, ali ubrzo otkriva da močvara skriva mistične i zastrašujuće tajne. Kad se iz muljevite baruštine pojavi tajanstveno stvorenje, ona se nađe suočena s noćnim morama natprirodnog svijeta u kojem nitko nije siguran.

Premijera 11. studenoga na HBO GO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
Ova serija od šest epizoda priča priču o čovjeku koji je utjelovio velike transformacije na prijelazu stoljeća i poznat je kao prvi čovjek koji je upravljao avionom – 14-bis. Smještena u Francuskoj i Brazilu krajem 19. i početkom 20. st., produkcija prati putanju avijatičara, od djetinjstva na obiteljskoj plantaži kave u unutrašnjosti Minas Geraiasa do sofisticiranih pariških salona i zračnih klubova.
 

NOVE EPIZODE HIT SERIJA

 
Ponedjeljkom nova epizoda u 20.00h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Ponedjeljkom nova epizoda u 21.00h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Utorkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Utorkom nova epizoda u 21.00h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Ponedjeljkom nova epizoda u 21.30h na HBO-u
Ponedjeljkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Petkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Utorkom nova epizoda u 22.00h na HBO 3
Sve epizode dostupne su na HBO GO-u
 
Srijedom nova epizoda u 22.00h na HBO 3
Sve epizode dostupne na HBO GO-u
 
Petkom nova epizoda u 21.30h na HBO 3
Sve epizode dostupne na HBO GO-u
 
Petkom nova epizoda u 22.00h na HBO 3
Subotom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Utorkom nova epizoda u HBO GO ponudi
 
Petkom nova epizoda u 21.00h na HBO-u
Sve sezone dostupne na HBO GO-u
 

MARATONI SERIJA

 
SJENE (UMBRE)
Maraton cijele prve sezone 9. studenoga od 21.00h na HBO 3
Maraton cijele druge sezone 16. studenoga od 21.00h na HBO 3
Sve sezone dostupne su na HBO GO-u
 
Maraton cijele prve sezone 23. studenoga od 21.00h na HBO 3
Maraton cijele druge sezone 30. studenoga od 21.00h na HBO 3
Sve sezone dostupne su na HBO GO-u
Ovo je priča o graničarima u gorju Bieszczady, ali i o mjestu koje određuje posebne stavove i ponašanja. Priča počinje s bombaškim napadom u kojem poginu časnici iz jedinice granične straže razmještene na gorju Bieszczady. Samo jedan preživi. Kapetan Rebrow (Leszek Lichota) izgubi prijatelje i voljenu Ewu u napadu. Zbunjen, pokušava otkriti razlog napada i tko ga je osmislio. Njegovi zapovjednici također žele otkriti istinu. Službenu istragu vodi ured javnog tužioca.
 

PREMIJERE BLOCKBUSTERA I HIT FILMOVA

 
Radnja filma Zelena knjiga: Vodič za život (Green Book) je smještena u Americi 1962. godine, i pripovijeda toplu, istinitu priču o Tonyju Lipu (Viggo Mortensen), talijansko-američkom izbacivaču iz radničke klase koji je preuzeo posao vozača doktora Dona Shirleyja (Mahershala Ali), visokoobrazovanog afroameričkog klasičnog pijanista. Ovaj neskladni par kreće na dvomjesečnu turneju po koncertnim prostorima na rasističkom dubokom jugu i otkrivaju da su ujedno na putu prema važnom i jedinstvenom prijateljstvu. Premijera: 3. studenoga u 20.00h na HBO-u, ponovno prikazivanje 4. studenog u 16:10 i 6. studenog u 20 sati. Dostupno na HBO GO-u od 3. studenoga.

Kapetanica Marvel (Captain Marvel) prati putovanje Carol Danvers (Brie Larson) dok postaje jedna od najmoćnijih superjunakinja. Dok se galaktički rat između izvanzemaljskih vrsta približava Zemlji, Carol pronalazi sebe i mali kadar saveznika u središtu kovitlaca. Premijera: 10. studenoga u 20.00h na HBO-u. Dostupno na HBO GO-u od 10. studenoga.
 
Radnja filma Alita: Anđeo borbe (Alita: Battle Angel) odvija se u postapokaliptičnoj distopiji uzrokovanoj tehnološkom katastrofom. Znanstvenik (Christoph Waltz) pronalazi i popravlja kiborgicu (Rosa Salazar) koja je izgubila sjećanje, ali zadržala je izgubljene kiborške borilačke vještine. Kad se Alita probudi ne sjećajući se tko je, u budućem svijetu koji ne prepoznaje, prihvati je Ido, suosjećajni liječnik koji shvaća da se negdje u toj napuštenoj kiborškoj ljušturi krije srce i duša mlade žene s izvanrednom prošlosti. Dok Alita uči snalaziti se u novom životu i na opasnim ulicama Iron Citya, Ido je pokušava zaštititi od njezine tajanstvene prošlosti dok joj snalažljivi novi prijatelj Hugo umjesto toga nudi pomoć da aktivira svoja sjećanja. Premijera: 17. studenoga u 20.00h na HBO-u. Dostupno na HBO GO-u od 17. studenoga.
 
U filmu Soba za bijeg (Escape Room) intrigantna pozivnica okuplja šestero stranaca. U početku misle da su se okupili u vrlo impresivnoj sobi za bijeg, ali ubrzo dolaze do bolesnog otkrića da su pijuni u sadističkoj igri života i smrti. Zajedno prelaze iz jednog zastrašujućeg scenarija u drugi dok pronalaze tragove i rješavaju zagonetke. No igrači ubrzo doznaju da je mogući ključ njihova opstanka otkrivanje njihovih najmračnijih tajni. Premijera: 24. studenoga u 20.00h na HBO-u. Dostupno na HBO GO-u od 24. studenoga.
 

PREMIJERE DOKUMENTARACA

 
Premijera 28. studenoga u 21.55h na HBO-u
Dostupno na HBO GO-u od 28. studenoga
Ovaj portret Ralpha Laurena u režiji dobitnice Emmyja Susan Lacy, istražuje život i karijeru jednog od najuspješnijih američkih modnih dizajnera te otkriva čovjeka iza ikone. S neobičnom sposobnošću da svoje snove pretvori u stvarnost, Lauren je kultivirao ikonografiju američkog sna kao globalnu marku životnog stila. Kroz opsežne i iskrene razgovore Lauren promišlja o svojoj pionirskoj viziji, braku dugom pet desetljeća i o tome kako je dječak iz Bronxa koji ništa nije znao o dizajniranju mode izgradio globalno carstvo vrijedno više milijardi dolara. Film također uključuje intimne intervjue s obitelji, kolegama, novinarima i drugim znamenitim osobama.
 
Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala