Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Terminator i njegova mračna sudbina
U kina je stigao "Terminator: Mračna sudbina" koji je prvi vikend ostvario prilično loš uspjeh pa je budućnost franšize upitna

Terminator i njegova mračna sudbina

Foto: YouTube

Konačno je stigao: Terminator: Mračna sudbina s Arnoldom Schwarzeneggerom i Lindom Hamilton pod budnim okom Jamesa Camerona, nastavak koji priznaje samo T1 i T2 pa ipak – film je (zasad) podbacio, barem prema prvom vikendu prikazivanja.

Studio Paramount nije očekivao da će prvi vikend zaraditi tek nešto više od 29 milijuna dolara na domaćem tržištu (Sjeverna Amerika) na kojem se film počeo prikazivati na preko 4 tisuće lokacija. U studiju su navodno očekivali barem 40 milijuna dolara nakon prvog vikenda u Sjevernoj Americi.

Novi Terminator počeo je igrati i u ostatku svijeta gdje također nije ostvario neki uspjeh, oko 94 milijuna dolara. S obzirom na budžet težak najmanje 185 milijuna dolara i sveukupnu nostalgiju oko originalnog Terminatora, rezultat je porazan. Cameron je navodno ovim filmom planirao početi novu trilogiju, a hoće li se to ostvariti vidjet ćemo nakon još kojeg tjedna u kinima jer bi trebao zaraditi barem 470 milijuna dolara da bi bio koliko-toliko isplativ.

Mračna sudbina donosi priču koja se nastavlja na Terminator 2 i negira postojanje ostalih nastavaka tako da je ovo zapravo Terminator 3. U ovom filmu Sarah Connor (Hamilton) ima sličnu misiju kao i prije samo što više ne štiti Johna Connora (njegova sudbina je objašnjena u filmu), već mora štititi mladu djevojku Dani Ramos od najubojitijeg kiborga iz budućnosti.

Režiju potpisuje Tim Miller (Deadpool) prema scenariju koji su napisali David S. Goyer, Justin Rhodes i Billy Ray. U ostalim ulogama su Mackenzie Davis, Natalia Reyes i Gabriel Luna.

Mračna sudbina od 31. listopada igra i u našim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala