Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 3.11.
Nedjeljna večer donosi omiljenu emisiju, jedan akcijski film i dvije komedije

TV Preporuke dana – Nedjelja 3.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 3.11.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:10 sati
 

Medici: Gospodari Firence, HTV 2 u 21:50 sati
U gradskom poglavarstvu oslobodilo se jedno mjesto pa Cosima zovu na izbor za novoga člana. Piero je uvjeren da je njegovo vrijeme došlo, ali bankar Pazzi isto je bacio oko na tu toliko priželjkivanu poziciju. Cosimo provodi sve manje vremena s Maddalenom pa se ona sprijateljuje s Marcom Bellom, koji konačno odlučuje otkriti Cosimu svoje sumnje u vezi Lorenza. Kada Cosimo optuži svog brata za smrt njihova oca, Lorenzo odlučno poriče bilo kakvu umiješanost, ali mu Cosimo baš i ne vjeruje.

FILMOVI

Umri muški 4, RTL u 20 sati
Kada netko upadne u najzaštićeniju kompjutersku mrežu Odjela za otkrivanje cyber kriminala u FBI-ju, zamjenik glavnog direktora Bowman (Cliff Curtis) odluči okupiti sve najpoznatije hakere države kako bi saznao tko stoji iza drskog napada. Zbog nedostataka ljudi u Odjelu, Bowen naredi lokalnim policijskim stanicama da pošalju pomoć. Jedan od lokanih policajaca je John McClane (Bruce Willis) koji ima zadatak privesti Farrella (Justin Long).

Ta luda ljubav, Nova TV u 22:30 sati
Cal Weaver ima četrdeset i koju i živi svoj san - ima dobar posao, lijepu kuću, odličnu djecu i brak sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Kad sazna da ga supruga vara i želi razvod, njegov "savršen" život brzo se raspada. Što je još gore, u današnjem svijetu samaca, Cal koji na spojeve nije izlazio zadnjih nekoliko desetljeća, ispada potpuno neprilagođen. Nesretnog Cala za svog štićenika uzima Jakov Palmer, frajer koji poznaje igru.

Osveta na visokim petama, RTL u 22:50 sati
Carly Whitten (Cameron Diaz) je odvjetnica koja je upravo započela vezu s Markom (Nikolaj Coster-Waldau). Razočara se kada joj Mark kaže da mora otići iz grada, no ona ipak odluči otići do njegove kuće i zavesti ga. Užasne se kada tamo upozna njegovu suprugu Kate (Leslie Mann), za koju je mislila da je samo spremačica. Unatoč početnom neprijateljstvu, dvije žene se sprijatelje. Kate uskoro dozna da Mark viđa i treću ženu Amber (Kate Upton)...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala