Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Snježno kraljevstvo 2 stiže u Kinu kad i u cijelom svijetu
Nastavak animiranog hita ovaj će put premijeru imati kad i u SAD-u i Velikoj Britaniji pa se nadaju boljem uspjehu na tom tržištu

"Snježno kraljevstvo 2" stiže u Kinu kad i u cijelom svijetu

Foto: YouTube

Snježno kraljevstvo je 2013. godine osvojilo srca malih i velikih gledatelja pa se od nastavka puno očekuje, a u Disneyu su uspjeli napraviti dogovor da datum premijere u Kini prati svjetsku premijeru.

Snježno kraljevstvo 2 tako će probati prestići (ili barem dostići) zaradu originala koji je u kinima uspio utržiti odličnih 1,2 milijarde dolara. Original je u Kini zaradio 48,2 milijarde dolara što je puno manje nego što su u Disneyju očekivali, pogotovo s obzirom na veličinu i potencijal tog tržišta. Na primjer, ove je godine u Kini bio prikazan domaći animirani blockbuster Ne Zha koji je tamo zaradio fenomenalnih 701 milijun dolara!

Do današnjeg dana najuspješniji animirani film po zaradi u Kini ostaje Zootropola (također Disneyev) koja je 2016. zaradila 236 milijuna dolara. Moguće je slabiji uspjeh Snježnog kraljevstva pripisati dosta kasnijem izlasku u Kini nego u ostatku svijeta: premijera je na većini tržišta bila oko 22. studenog 2013. dok je u Kinu stigao tek 5. veljače 2014. godine.

Elsa, Anna, Kristof, Sven i Olaf u novom će filmu otići u još opasniju avanturu u kojoj će morati otkriti zašto Elsa ima moći koje ima kako bi mogla spasiti Arendell. Elsa se prošli put bojala da su njezine moći prejake za ovaj svijet, a sad se nada da su one dovoljne...

Idina Menzel i Kristen Bell ponovno su posudile glasove hrabrim junakinjama Elsi i Anni, dok ostatak ekipe čine Josh Gad, Jonathan Groff, Santino Fontana, Alfred Molina, Evan Rachel Wood, Martha Plimpton i Rachel Matthews. Animirani film u hrvatskim kinima očekujemo u sinkroniziranoj verziji.

Kraljica Elsa i princeza Anna sa svojim prijateljima odlaze na novu avanturu u Snježnom kraljevstvu 2 21. studenog ove godine kad ćemo saznati može li ovaj nastavak nadmašiti original.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala