Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


HBO naručio prequel Igre prijestolja: House of the Dragon o kući Targaryen!
HBO je otkazao prequel s Naomi Watts i odlučio se za novi prema Martinovoj knjizi "Fire & Blood"

HBO naručio prequel "Igre prijestolja": "House of the Dragon" o kući Targaryen!

Foto: HBO

Službeno je! HBO je odustao od prequela serije Igra prijestolja s Naomi Watts, da bi nekoliko sati kasnije objavili kako pripremaju jedan drugi: House of the Dragon o kući Targaryen!

Podsjetimo, još prije koji tjedan se znalo da nas uskoro čeka prequel temeljen na radovima Georgea R.R. Martina čija bi radnja bila smještena tisućama godina prije događaja u kultnoj seriji, a glumačku ekipu je trebala predvoditi Naomi Watts. No, nakon što je snimljen pilot u HBO-u su odlučili da ipak neće nastaviti s radom na seriji te napomenuli da će Westeros već nekako ponovno zaživjeti na HBO-u, a sad znamo i u kakvoj. Objavljen je i prvi poster koji pogledajte u nastavku.

Vijest o novim planovima za drugi prequel objavio je Casey Bloys koji je zadužen za planiranje HBO programa. House of the Dragon su zajedno stvorili George R. R. Martin i Ryan Condal (Colony), a spin-off će imati 10 epizoda čija će radnja biti smještena u rane godine Westerosa i biti fokusirane isključivo na kuću Targaryen. Serija se temelji na Martinovoj knjizi Fire & Blood koja sadrži događaje 300 godina prije početka radnje omiljene serije Igra prijestolja pa bi time mogla biti zanimljivija gledateljima od otkazanog prequela koji je obrađivao događaje stare tisuću godina.

Miguel Sapochnik, koji je režirao neke od fanovima omiljenih epizoda Igre prijestolja (The Long Night, Battle of the Bastards, Hardhome) bit će s Condalom jedan od showrunnera serije te izvršni producent uz Martina i Vincea Gerardisa. Sapochnik će režirati pilot epizodu i nekoliko epizoda, ne zna se kojih.

"Svijet Igre prijestolja nudi toliko potencijalnih priča. Jako smo sretni što ćemo istražiti podrijetlo kuće Targaryen i ranije dane Westerosa", rekao je Bloys u izjavi.

Igra prijestolja završila je s prikazivanjem ranije ove godine, a postala je jedna od najvećih i najpoznatijih serija na svijetu pa je samo bilo pitanje vremena da nam HBO ponudi nešto novo vezano s njom.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala