Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix kupio prava za adaptaciju omiljenog romana Jojo Moyes
Felicity Jones i Shailene Woodley glavne su zvijezde romantične drame "The Last Letter From Your Lover"

Netflix kupio prava za adaptaciju omiljenog romana Jojo Moyes

Foto: PR Photos

Netflix je kupio većinska prava na adaptaciju romana The Last Letter From Your Lover omiljene i nagrađivane novinarke, spisateljice i scenaristice Jojo Moyes (Tu sam pred tobom).

StudioCanal bit će zadužen za snimanje filma, a financijski detalji dogovora s Netflixom nisu poznati. U romantičnoj drami glavne uloge nose Felicity Jones i Shailene Woodley kao Ellie (Jones), mlada novinarka u suvremenom Londonu koja nalazi stara ljubavna pisma u kojima otkriva ljubavnu aferu koja se odvijala tijekom 1960-ih. Romansa između Jennifer Stirling (Woodley) i Anthonyja O’Harea (Callum Turner) bila je toliko intenzivna da Ellie postane opsjednuta namjerom da nađe taj par i sazna kako je završila njihova priča.

Felicity Jones, Shailene Woodley, Callum Turner

Roman The Last Letter From Your Lover je postigao veliki uspjeh diljem svijeta te je prodan u više od 3 milijuna primjeraka. Za režiju je zadužena Augustine Frizzell (Euforija) prema scenariju Nicka Paynea i Este Spalding, a u ostalim ulogama su Nabhaan Rizwan, Joe Alwyn i Ncuti Gatwa. Film se trenutno snima na Mallorci s tim da će se snimanje uskoro preseliti u Ujedinjeno Kraljstvo. Datum premijere još nije poznat.

Felicity Jones uskoro ćemo gledati u avanturi u avanturi The Aeronauts u kojoj glumi uz Eddieja Redmaynea koji joj je bio glumački partner u biografskoj drami Teorija svega, za koju je dobila nominaciju za Oscara. Shailene Woodley smo nedavno gledali u drugoj sezoni Malih laži, a jedan od projekata na kojem radi je romantična drama Endings, Beginnings. Obje glumice bit će i izvršne producentice za The Last Letter From Your Lover.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala