Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 26.10.
Subotnja večer donosi odlične filmove nešto starijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 26.10.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 26.10.

SERIJE / EMISIJE

Zvijezde pod hipnozom, Nova TV u 20:10 sati
U studiju ove subote voditelj Dušan Bućan i hipnotizer Timoteo Crnković ugostit će Matu Bulića, Snježanu Mehun, Ivonu Kundert, Edu Drakulića, Anu Vilenicu te Alku Vuicu i Miroslava Ćiru Blaževića. Osim što ćemo hipnotizirane zvijezde vidjeti u studiju vidjet ćemo i ranije snimljene dijelove emisije kada su neki od gostiju emisije bili i na posebnim zadacima, hipnotizirani od strane Timotea Crnkovića.

Nedužan, HTV 2 u 22:50 sati
Tom se budi nakon pijane noći i nastoji složiti u glavi što se sinoć događalo. Melissa nije odgovorila ni na jedan od njegovih brojnih, očajničkih poziva. Phil se odmara nakon šetnje po obroncima i priznaje Davidu da je otpušten. Razvedri se kad mu David da nešto gotovine u pokušaju da se bar djelomice oduži svom bratu kojem je duboko zahvalan. No taj će potez Davida skupo stajati.

FILMOVI

Gušter, Doma TV u 19:55 sati
Clint Eastwood je brzopotezni policajac tankih živaca, odlučan pronaći ubojicu svog partnera. U eksplozivnoj potjeri pridružuje mu se novak, Charlie Sheen, koji će se naći na sto muka pokušavajući održati korak za svojim iskusnim i osvetoljubljivim kolegom.

Transporter, RTL u 20 sati
Glavno oružje filma izvrsni je Jason Statham u ulozi Franka Martina. Pravila su jednostavna. Pravila su čvrsta. Ali ne i neslomljiva, kako će nam pokazati sjajni Jason Statham u akcijskom trileru "Transporter". Bivši vojnik Frank Martin (Jason Statham) živi sam u Francuskoj, gdje vodi privatan biznis kao transporter, unajmljeni kriminalac čija je specijalnost prenositi pakete i putnike, bez postavljanja ikakvih pitanja. Radeći isključivo po pravilima i nikada ih ne kršeći, Martin je došao na glas kao najpouzdaniji čovjek za takav posao pa ga unajmi i američki kriminalac poznat kao Wall Street (Matt Schulze), koji u ogromnoj torbi preko granice šalje Kineskinju Lai (Shu Qi).

Ljubimica Amerike, HTV 1 u u 20:05 sati
Kiki Harrison (Julia Roberts) sestra je i osobna asistentica slavne glumice Gwen (Catherine Zeta-Jones). Iako Gwen više ne živi sa suprugom Eddiejem (John Cusack), promocija novog filmskog naslova dovodi je u neugodnu situaciju da se u javnosti mora pojavljivati s pomalo zaboravljenim bračnim drugom. Nitko, osim publicista Leeja (Billy Crystal), koji prepoznaje očiglednu Kikinu naklonost prema privlačnom Eddieju, ne primjećuje da je Kiki nesretna.

Talac, HTV 1 u u 21:50 sati
Jeff Talley (Bruce Willis) je bivši losangeleski policijski pregovarač u talačkim krizama koji se nakon jedne krive procjene koja je dovela do stradavanja nevinih osoba povlači na mjesto šefa policijske postaje u naizgled mirnome provincijskom gradiću. Međutim, policajac se suočava s još jednom poznatom situacijom. Trojica maloljetnika provale u kuću bogatoga računovođe Waltera Smitha (Kevin Pollack), ubiju policajku koja dolazi ispitati zašto se aktivirao alarm i uzimaju za taoce domaćina i njegovo dvoje maloljetne djece.

Brži od pravde, Nova TV u u 22:15 sati
Konačno dočekavši slobodu nakon deset dugih godina, Driver ima smrtonosan plan… ali dvojica mu muškaraca stoje na putu – Cop (Billy Bob Thornton), policajac kojeg nekoliko dana dijeli od mirovine i mladi egocentrični Killer (Oliver Jackson-Cohen), ubojica s razvijenim instinktom za umjetnost ubijanja. Driverov osvetnički plan postaje utrka na život i smrt jer se misterija oko smrti njegovog brata produbljuje, a na površinu isplivavaju novi detalji koji nagoviještaju da možda neće moći svoj plan provesti do kraja.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala